Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye SeçimleriSiyaset

Yılmaz’dan esnaf odalarına ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP, DP ve İYİ Partinin ortak adayı Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, önceki gün beraberindeki heyet ile birlikte Esnaf Oda Başkanlarını ziyaret etti. Oda Başkanlarının istek ve sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkan adayı Yılmaz, üç partinin verdiği güç ile yeniden tarih yazılacağını ifade ederek seçildiğinde her kesimin başkanı olacağını belirtti.

SORUNLAR ÜZERİNDE SOHBET ETTİLER

İYİ Parti’den CHP ve DP Partinin ortak adayı Mahir Yılmaz, hız kesmeden seçim çalışmalarına devam ediyor. CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, DP Parti İl Başkanı Hayati Çimen, İyi Parti İl Başkanı Bülent Altınışık ve kadın kolları başkanları ile Ticaret Odası, Bakkallar Bayiler ve Büfeciler odası, Sebzeciler odası, Esnaf Kefalet ve kredi Kooperatifi ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanlarını ziyaret etti. Belediye Başkanlığı seçiminde halkın büyük bir teveccühü ile Başkan olacağına inandığını belirten Yılmaz, Kırıkkale’de yeni bir tarih yazılacağını söyledi.  Ticaret Odası Başkanı Ahmet Varlı, Bakkallar Bayiler ve Büfeciler odası Başkanı Adem Yurttan, Sebzeciler odası Başkanı Orhan İba, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz ve beraberindeki heyet, esnaflar ile Kırıkkale’nin sorunları hakkında uzun süre sohbet ettiler.

ÇÖZÜLMESİ GEREKEN O KADAR SIKINTI VAR Kİ

Başkan adayı olarak zora talip olduğunu ifade eden Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, ‘biliyorum Kırıkkale zor bir şehir. Birçok şehirden geri kaldığını üzülerek izliyoruz. Çözülmesi gereken o kadar çok sıkıntı var ki, hepsinin üstesinden gelecek projelerimizi hazırladık. İnşallah seçildiğimizde neler yapacağımızı, bu şehri  geri kalmışlıktan nasıl kurtaracağımızı hep beraber yaşayacak ve göreceğiz.! Dedi. Her seçimde sıfır partilerden aday olduğunu ve zirveye oynadığına dikkat çeken Yılmaz, bugün üç partinin ve seçmeninin vereceği güç ile iktidar olacaklarını söyledi.

ARTIK HALKIMIZ DEĞİŞİM İSTİYOR

Kırıkkale CHP Milletvekili Ahmet Önal ise, Türkiye’nin ciddi manada ekonomik bir kriz yaşadığını hatırlattı. Milletin bu krizin faturasını AKP’nin 3-0 olan milletvekili sayısını bire düşürerek büyük bir ders verdiğine işaret eden Önal, ‘artık halkımız değişim istiyor. Bu değişimi miletvekli seçiminde işaret etmiştir. Şimdi sıra Belediye başkanlığı seçimindedir. Başkan adayımız Mahir Yılmaz’ı halkımızda çok iyi biliyor. Yaptığımız ittifak ve halkımızın göstereceği teveccüh ile Belediye Başkanlğını kazanacağız. Ben değil biz iktidar olacak’ dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x