Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Cumhurbaşkanlığı SeçimiSiyaset

Zafer Partisi Kırıkkale Ümit Özdağ’ın Kararının Arkasında

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Millet İttifakına desteğini açıklamasının ardından Kırıkkale İl Başkanı da teşkilat olarak verilen kararın arkasında olduklarını belirtti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Millet İttifakına desteğini açıklamasının ardından Kırıkkale İl Başkanı da teşkilat olarak verilen kararın arkasında olduklarını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından yüzde 5 oy alan Sinan Oğan Cumhur ittifakını destekleme kararı almıştı. Bu karar sonrası gözler Zafer Partisi Genel Başkanı ve ATA ittifakının asıl kurucusu Ümit Özdağ’a çevrildi. Ümit Özdağ dün Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme sonrası kamera karşısına geçerek millet ittifakını destekleyeceğini açıkladı.

GÖRÜŞME YAPILDI

Özdağ’ın açıklaması sonrası Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emin Erkeç sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile verilen kararın arkasında olduklarını belirtti ve şu ifadeleri kullandı: “24.05.2023 tarihinde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Zafer Partisi Genel Merkezini ziyaret ederek Zafer Partisi Gn. Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ile yüz yüze görüşme yapmışlardır.

“GENEL MERKEZ KARARI DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDİLECEK”

Görüşme sonrası Zafer Partisi Genel merkezi önünde her iki lider basın açıklaması yapmışlardır. Zafer Partisi Genel başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı alındığını açıklamıştır. Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı olarak Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda hareket edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” İfadelerini kullandı.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x