GündemKırıkkaleManşet

Zor dönemden hep birlikte çıkacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkan Mümtaz Torunlu ile şehit aileleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Ramazanoğlu, “İçinizdeki evlat acısını biliyoruz. Bu acının hafiflemesi için her zaman yanınızdayız” dedi.
 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, kendisini ziyarete gelen Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkan Mümtaz Torunlu ile şehit ailelerini kabul etti. Şehit aileleri, ziyarette istek ve taleplerini bakan Ramazanoğlu’na iletti. Terörle mücadelenin süreceğini söyleyen Ramazanoğlu, “Mücadele kapsamında şehit düşen asker ve polislerimize Allah’tan rahmet, yaralanan güvenlik güçlerimize de acil şifalar dilerim” şeklinde konuştu.
 
ACINIZI HAFİFLETMEK İSTİYORUZ
Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Ramazanoğlu, “İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bu zor dönemden hep birlikte çıkacağız. Ülkemiz her zaman zor dönemleren başarıyla çıkmış bir yerdir. Ailelerimizin içerisindeki evlat acısını biliyoruz. Ateş düştüğü yeri yaksada, bu ateşi bir nebze de olsun hafifletmek için devletimiz her zaman sizin yanınızdadır” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu