Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Her çocuğa bir ağaç

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı Sekreterliğin yerleşkesi içinde bulunan Sağlıklı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevin de Çocuklara Orman haftası nedeniyle düzenlenen “Her çocuğumuza bir ağaç”  etkinliği düzenlendi.
 
Orman haftası nedeni ile Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sağlıklı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevin  Çocuklar ağaç dikimi gerçekleştirdi. Düzenlenen ağaç dikim törenine katılan Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı Etkinliğin ağaç sevgisinin pekişmesi için çok önemli olduğunu söyleyen Boyabatlı burada yaptığı açıklamada ,” Etkinliğin ağaç sevgisinin pekişmesi için çok önemli olduğunu  “Çocukların doğaya ve yaşayan tüm canlılara karşı zaten tabii bir ilgileri vardır. Doğal yaşamın yeryüzündeki devamlılığını sağlayabilmek için insanların sürdürülebilir bir yaşam anlayışı geliştirmeleri adına çaba göstermekle oluşan çevre bilinci, doğayla uyumlu bir yaşam tarzını teşvik edici yaklaşımlarla gerçeklik kazanabilir. Bu bağlamda, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın, sağlıklı biçimde kök salıp büyüyebilecekleri çevreyi inşa ederken gerek onların etkin olduğu bu tarz farkındalık eğitimi çalışmalarının çok önemli olduğuna inanıyorum.” dedi.
 
KENDİLERİNE AİT BİR AĞAÇLARI OLDU
Sağlıklı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi Kreş Sorumlusu Sultan Ünal ise  “Her çocuğumuza bir ağaç”  etkinliği kapsamında şunları söyledi; Kreş bahçesinde minik öğrencilerin kendilerine ait bir ağaçları oldu.  minik öğrencilerimize  ağaç sevgisini aşılamak, ve onları toprakla buluşturarak  daha yeşil bir bahçe  ortamı sağlamak olduğunu belirterek  özellikle bu etkinliğimize gelerek öğrencilerimiz ile ağaç dikme etkinliğine katılan  Genel Sekreterimiz Op.Dr. Mustafa Boyabatlı ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kulandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu