Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Hani bahanen bendim?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale 1. Amatör Küme’de mücadele eden Keskinspor ‘düşme’ sinyalleri veriyor. Geçtiğimiz yıl şampiyon takıma destek vermemekle eleştirilen Belediye Başkanı Bayram Sakallı, bu yılda takıma sırtını döndü. Kulübün eski Başkanı Mencet, “Hani bahanen bendim” diyerek Sakallı’ya görderme yaptı.

KESKİNSPOR ZOR DURUMDA
Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig’in kapısından dönen ve 11 yıllık şampiyonluk hasretine son veren Keskinspor, bu yıl geride kalan 6 haftada sadece tek galibiyet alarak düşme potasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl Kulüp Başkanı ve yönetimin gayretleri ile maddi kaynaklar üreten kulüp, bu yıl maddi açırdan oldukça zor günler geçiriyor. Edenilen bilgiye göre futbolcuların büyük bir kısmı antrenmanlara çıkmıyor. Kulüpteki çaresizlik karşısında belediyenin umursamaz tavrı dikkat çekiyor.

Hani bahanen bendim? - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskinspor Kulüp eski Başkanı Ragıp Cihat Mencet

ŞAMPİYON KADROYA SAHİP ÇIKMADI’
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Keskinspor Kulübü eski Başkanı Ragıp Cihat Mencet, “Geçtiğimiz yıl Bölgesel  Amatör Lig’e çıkacak bir kadromuz vardı. Kendi çabalarımızla Keskinli iş adamlarımızla görüşüp kaynak oluşturma çabasına gittik. Futbolcuların alacaklarını son haftalara kadar verdik. Ancak bu da yeterli olmadı. Geçtiğimiz yıl belediyeden ne maddi ne de manevi yardım görmedik. Şampiyonluk töreninde bile kulübe muhalefet eden, kimsenin gelmemesi için elinden geleni yapan bir belediye yönetimi vardı” dedi.

‘İKİLİ OYNADI’
Mencet şöyle devam etti; “Düşünün ki, takım şampiyonluğa oynuyor, çok güzel bir hava var. Bizler de o ilçenin takımı olarak Başkanımızın yanına gidiyoruz. Yardımcı antrenörümüz, takım kaptanımız, futbolcular da vardı. Hatta Haber71 Gazetesi’nin Haber Müdürü de vardı. Bizlere destek sözü verdi. Hatta o gün sahanımızın düzeltilmesi için ince kum bulduk. Belediyeden kamyon istedik. O da bize, ‘İki kamyon kum getirin, birisini de belediyemize verin’ dedi. Biz de kabul ettik. Sonrasında belediye başkanı ile görüşmek istesek te görüşemedik”

Hani bahanen bendim? - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Bayram Sakallı

‘KARALIYORLAR DEDİ’
“Sonrasında basın açıklaması yaptık. Belediye Başkanı Sakallı’nın sözlerini tutmadığını söyledik. Kulübe arkasını döndüğünü söyledik. Kendisi de çıkıp, benim para istemdiğimi alamayınca karalama kampanyası yaptığımı söyledi. Her yerde, ‘Kulübün başında Cihat varken desteklemem’ dedi. Bugün gelinen noktada Sakallı’nın samimiyeti olmadığını görüyoruz” dedi.

OTOBÜSLERDEN ALINAN PARALAR NEREDE?
Mencet, otobüslerden günlük alınan paralara dikkat çekerek, “Ootobüslerden Keskinspor adına paralar alınıyor. Bunun maliyetini daha önce de açıklamıştık. Bu paranın, hangi resmi belgelerle, nereye harcandığını kimse bilmiyor. Biz ilçemizin belediyesinden yapamayacağı bir şeyi istemedik. Maddi değilse de manevi destek istedik. Başkan gelsin bir gün ilçesinin takımını izlesin istedik. Ancak kendisinin halkın içine çıkacak durumda olmadığını biliyorduk”

‘ÇÖP TOPLAMAKTAN BİLE ACİZ’
Belediye hizmetleri sıfır noktasına gelmiş, personelin durumu içler acısı, ilçe her geçen gün geriye gitmiş ama hala Belediye Başkanı Sakallı, ‘Hizmetlerim yarım kaldı’ diyebiliyor. Çöp toplamaktan bile aciz hale gelen belediyenin başkanından, Keskinspor’a destek vermemek için şahsımı bahane etmesine anlam veriyorum. Peki sayın Sakallı, şimdi niye kulübe destek vermiyor? Hani bahanesi bendim?” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
öz keskinli
öz keskinli
7 Aralık 2013 00:42

keskinli kardeşim doğru yazmış helal olsun adam keskinden kırıkkaleye göctü gitti bölesi lavuklar yüzünden keskinde nüfus kalmadı o kadar keskini düşünüyosan keskine aldıracaksın nüfusunu ve evini keskinde olacak o kadar keskini seviyodunda neden kırıkkaleye göctün keskini bitirdiler yazıklar olsun daha ne deyim ilhan cönger belediyeden alacağını aldı borcunu ödediyse ondan hele kırıkkaleye göctün yalakalık kanlarına işlemiş bunların her gelene şakşak çalıyorlar birde ondan ekmel conger sahte sigortadan ceza aldı yoksa benmi yanlış biliyorum dedimya sahtekarlık kanlarına işlemiş dede yıldırım belediye başkanı olur artık akpden ekmel cöngerde hortumcu belediye başkanyardımcısı 🙂 ilhanda muhasebe müdürü orda daha çok hortumculuk yapa bilir keskinimize ALLAH YARDIMETSİN İŞALLAH DÜZLECEK HERŞEY ALLAH keskini bu hale getirenlere yazıklar olsun

köksal fidan
köksal fidan
4 Aralık 2013 17:32

sayın cihat mencet kardeşim,seni tanımam bilmem,kısmet olupta bir el sıkışamadık.aynı bende senın gibi bu minübüslerden günlük olarak toplanan paraların akıbetini sordum bimer üzerinden.ama sayın başkan bana defalarca verdiği cevapta 29 mart 2009 mahalli idareler seçiminde göreve geldiğinde para toplamadığını ve akabinde 2010 yılındada para toplamadığını beyan etmiştir.ne gariptirki 30 tane minübüsçü esnafı bu parayı alsen ye mantığıyla verdiklerini söylemektedirler.ama belediyede ne gariptirki bu iki senenin girdi kaydı bulunmamaktaymış.2011-2012-2013 yıllarında durak diye tabir ettikleri şimdiki minübüslerin kalktığı yeri kiraya verdiğini söylüyor.encümenden karar almış ve kiraya vermiştir.2009 ve 2010 yıllarında toplanan para ortada yoktur.işin başından beridir diyip duruyorum ben bu paraların akıbeti için bu reisi mahkemeye vereceğim.ama başkanlık sıfatının düşmesine yakın vereceğim savcılığa.ocak ayını sabırsızlıkla beklemekteyim.ocakta ön inceleme ve soruşturma açılır ozamana kadarda başkanlık sıfatı düşer ve yargılanması kolaylaşır.parayı adı anılan yıllarda toplayan kişi diyorki ben bu parayı topladım ve ilgili kişilere günlük olarak verdim diyor.30 şöfor arkadaş biz bu parayı günlük olarak verdik diyor yalanmı söylüyorlar.bu 30 tane şoför arkadaş elbetteki namuslu ve haysiyetli kişilerdir,savcılıkta ve açılacak mahkemede elbetteki doğruları söyleyeceklerdir.bundan hiç kuşkum yoktur.bu parayı yiyenler kimse tek tek mahkeme önünde hesabını verecektir.keskinde yaşayan insanların hakkını yemeye hiç ama hiç kimsenin hakkıda yoktur yetkiside yoktur.yiyen insanda yediren insanda şerefsiz ve namussuzdur.belediyede bazı encümene seçilmiş insanların beni üzeri kapalı tehdit etmelerine boyun eğecek değilim.encümene seçilmiş beni üzeri kapalı tehdit edip sonrada sen yanlış anladın deyip gönlümü almaya çalışan insana sesleniyorum,elbetteki sen bu yazımı okuyacaksın,gücün yetiyorsa beni burdan sürdür,benim burdan tayinimi çıkar,çıkarki ancak ve ancak benden bu şekilde kurtulursunuz.değilse hukuk önünde sizlerde hesap vereceksiniz.bu dolmuş paralarının ucu sizlerede dokunacak.dürüst ve ilkeli çalışan zaten korkmaz,ama işin içine zimmet girdiyse bu keskin halkının parası kursağından geçtiyse ozaman vay halinize.vayki vayyyyyyyy.Köksal FİDAN 05452354916

ilhan cönger
ilhan cönger
4 Aralık 2013 09:24

Cihat kardeş sen hala bayram sakallı ya güvenmek gibi bir hata mı yapıyorsun şimdiden geçmiş olsun Başkan Keskinspor a hayatta destek vermez allah yardım etsin size, Keskin Bayram sakallı dan ümit kesmiş, personel ümit kesmiş halk ümit kesmiş sende ümidini kes ve bence takıma el atın yoksa gerçekten takımın gidişatı işi değil

Keskinli
Keskinli
Reply to  ilhan cönger
5 Aralık 2013 21:55

İlhan abi borçlarını ödedin mi sen merak etim de keskin de olmayıp da keskin meselesi ike bu kadar ilgilenen tek insansın gelsene Keskin’e abi belki AKP den dede Yıldırım aday olur durumu düzeltirsiniz ekmel Abi’m her yerde şak şakcılığını yapıyor o yüzden dedim :)) selametle abicim sıkıntın olursa ben kredi çeker sana veririm

Başa dön tuşu