Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

104 Yıllık Gurur

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Renkli görüntülerin yaşandığı programda, öğrencilerin gösterileri ilgi ile izlendi.

HABER: TAHİR ERDEM 

Millî mücadelenin sembolü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yılı, tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale’de de çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından başlayan törende etkinlikler yapan öğrencilerin gösterileri ilgi ile izlendi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda öğrencilerin ve Kırıkkaleli vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Gençlik yürüyüşünün ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılmasından sonra öğrencilerin hazırladığı gösteriler sahne aldı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na Kırıkkaleli vatandaşların ilgisi de yüksek oldu.

Etkinlikte atlı birlikler, sportif gösteriler, halk oyunları gösterisi, sporcu andının okunması gibi birçok etkinlik yapıldı. Etkinliklerdeki renkli görüntüler ilgi ile izlendi.

Programa, Vali Vekili Ahmet Ferhat Sözen, Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu ile protokolün diğer üyeleri ile çok sayıda vatandaş karıldı.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu