Gündem

13. meslek grubundan Yurtseven aday

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası´nın (TSO) önümüzdeki günlerde yapılacak başkanlık seçimi için 13. meslek gurubu olan inşaat sektöründen Kırıkkale’nin önde gelen inşaat firmalarından Yurtseven İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yurtseven aday olduğunu açıkladı.

 

KAMUOYUNDA GENİŞ YANKI BULDU

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası´nın (TSO) meslek gruplarından adaylar çıkmaya devam ediyor. 13. meslek gurubu olan inşaat gurubundan ise Kırıkkale’nin önde gelen inşaat firmalarından Yurtseven İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yurtseven adalığını açıkladı. Yurtseven’in adaylığı kamuoyunda geniş yankı buldu.

30 yılı aşkın bir süredir inşaat sektöründe hizmet vermeye devam eden Yurtseven İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yurtseven Kırıkkale’ye hizmet etmek ve oda üyelerinin en iyi şekilde odadan faydalanması için aday olduğunu açıkladı.  Önümüzdeki günlerde inşaat firmaları ile bir araya geleceğini belirten Yurtseven, tüm adaylara başarılar diledi.

Haber Merkezi

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x