Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Milletvekilliği SeçimleriKeskinSiyaset

14 Mayıs’ta Keskin’de Tarih Yazacak

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık’ın seçim ziyaretleri devam ediyor. Altınışık, önceki gün Hasandede beldesi ve Keskin ilçesini yine ziyaret etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık’ın seçim ziyaretleri devam ediyor. Altınışık, önceki gün Hasandede beldesi ve Keskin ilçesini yine ziyaret etti.

HASANDEDE ZİYARETİ

Ziyaretlerde Altınışık’a büyük ilgi gösterildiği gözlenirken, esnaf ve vatandaş görüşmelerinde destek görüntüleri verildi. Hasandede ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Altınışık, “Hasandede’de çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Hasandede’li hemşehrilerimizin dilinden düşmeyen ekonomik sıkıntılara ve işsizliğe çözüm olarak İYİ Parti iktidarındaki projelerimizi ve Kırıkkale’deki projelerimizi tanıttık. Hemşehrilerimizin ilgi ve samimiyetlerine teşekkür ediyorum”

KESKİN ZİYARETİ

Keskin’i tekrar ziyaret eden ve boş bırakmayan Altınışık, burada önemli mesajlar vererek, “Evladına sahip çık Keskin” mesajının geri dönüşlerinin çok iyi olduğunu belirtti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Altınışık, “Bugünkü Keskin ziyaretimizde gördük ki ”Evladına sahip çık Keskin.” mesajımız yerine ulaştı. Yoğun ilgi ve teveccühleriyle karşılandığımız, gözlerinin içi gülen hemşehrilerimiz 14 Mayıs’ta Keskin’de tarih yazacak” dedi.

HABER:YAKUP ÖZCAN

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x