Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BalışeyhKırıkkaleYaşam

‘Melek Çocukları Kulübü’ Kırıkkale’de tanıtıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

‘Melek Çocukları Kulübü’ Kırıkkale’de tanıtıldı
‘Melek Çocukları Kulübü’ Kırıkkale’de tanıtıldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKırıkkale’nin yetiştirdiği Yazar Şevket Dedelioğlu, ‘Melek Çocukları Kulübü’ isimli kitabının tanıtım ve imza törenini Balışeyh İlçesinde gerçekleştirdi. Hafta sonunda düzenlenen törene katılım oldukça yoğundu. Tanıtım töreninde konuşan Yazar Dedelioğlu, “İşlenen her kadın cinayetinden geriye melek çocukları kalıyor” diye konuştu.
TÜRKİYE’DE OKUMA ORANI DÜŞÜK
Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nun kardeşi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İletişim Koordinatörü Şevket Dedelioğlu, yazdığı ‘Melek Çocukları Kulübü’ kitabını Kırıkkale’de tanıttı. Tanıtım ve imza törenine, Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Genel ‘Melek Çocukları Kulübü’ Kırıkkale’de tanıtıldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriMeclis Başkanı Şerafettin Atalay, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay,  ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, ilçede kitap okuyan sayısının arttığını, öğrencilere kitap okumanın faydalarını öğrettiklerini ifade etti. Yıldırım, Türkiye’nin dünya üzerinde okuma oranının düşük olduğunu ve bunun önüne geçmek için analizlerin yapılması gerektiğini söyledi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bu topraklarda doğup, eğitim için buralardan ayrılan Şevket Dedelioğlu’nun Türkiye’nin tanıdığı bir yazar olduğunu ve kitaplarının severek okunduğunu söyledi.
‘Melek Çocukları Kulübü’ Kırıkkale’de tanıtıldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriDEDELİOĞLU İLE İFTİHAR EDİYORUZ
Vali Ali Kolat, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Burada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Cenab-ı Allah insanı Eşref-i Mahlûk olarak yaratmıştır. İnsan en şerefli mahlûktur. Ama yaratılış gayesi dışına çıkarsa, Eşref-i Mahlûk olmaktan çıkar. Bütün çocuklar melektir. Bizler o çocukları yaratılış gayesi doğrultusunda eğitmezsek, yetiştirmezsek, onların da meleklik vasıfları kaybolur. Bu açından da insan olarak hepimizin sorumluluğu vardır. Ama bazı kişiler vardır, bu sorumluluklarıyla öne çıkarlar. Sağ olsun Şevket Dedelioğlu, bu sorumluluğu bizden daha çok paylaşmış olmalı ki, bunu kitaplaştırmış, romanlaştırmış. İnşallah bizlerde bu kitabı okuyacağız. Bu vesileyle bu bölgenin insanı olması itibariyle, bu bölgeyi tanıtmış olması itibariyle de Şevket Dedelioğlu ile de iftihar ediyoruz. Bu hafta Kütüphaneler haftası. Kitapların ve okumanın ön plana çıktığı bir ‘Melek Çocukları Kulübü’ Kırıkkale’de tanıtıldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberlerihaftada böyle bir kitabın tanıtılması da beni son derece mutlu etti. Katıldığınız için herkese teşekkür ediyorum. Bu güzel ortamda birlik ve beraberlik içerisinde olmamız ve bu güzel kitaplarla, bu güzel düşüncelerle birlik ve beraberliğimizin devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.
Protokol konuşmalarından sonra, “Melek Çocukları Kulübü” adlı kitap, Yazar Şevket Dedelioğlu tarafından imzalanarak, davetlilere dağıtıldı.
İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOKTUR
“Melek Çocukları Kulübü” adlı kitabın yazarı İstanbul Büyükşehir Belediyesi İletişim Koordinatörü Şevket Dedelioğlu, kitap hakkında bilgiler vererek, doğduğu topraklara gelerek hemşehrilerine borcunu ödemeye çalıştığını, buradaki çocuklara imkânsız diye hiçbir şeyin olamayacağını ifade ederek, katılan davetlilere teşekkür etti.
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu