Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Donacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mevsim normallerinin üzerinde seyir eden hava sıcaklıkları yarından itibaren yerini soğuk havalara bırakıyor. Meteorolojiden alınan bilgilere göre en soğuk hava Cuma günü olacak. Alınan bilgilere göre Cuma günü hava sıcaklığı gündüz -4, gece ise -12 dereceyi bulacak.

 

SIKI GİYİNİN

Meteorolojiden alınan bilgilere göre hava sıcaklıkları yarından itibaren eksi derecelere düşüyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyir eden hava sıcaklıkları, en düşük Cuma günü hissedilecek. Cuma günü gündüz +4, gece ise -12 dereceyi gösterirken, Pazartesi günü ise kar yağması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının eksi derecelere düşmesi beklenirken, uzmanlar vatandaşları soğuk havalara karşı uyarılarda bulundu. Eski derecelere düşen havalarda özellikle çocukların sıkı giyinmeleri konusunda uyarılarda bulunan uzmanlar, vatandaşların hasta olmamaları konusunda uyarılarda bulunarak, bol C vitamini tüketmesini gerektiğinin altını çizdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu