GündemKırıkkaleManşetSpor

Kazan, Kırıkkale kardeşliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Haber-Foto: Mehmet Akif Köksal

 

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta yer alan Türk Metal Kırıkkalespor, hafta sonu oynanan Kazanspor maçına yaklaşık 500 taraftar ile birlikte gitti. İlimizden giden taraftarların yanı sıra Ankara’da bulunan Kırıkkaleliler ise temsilcimizi yalnız bırakmayıp maçı izlemeye geldi.

 

TARAFTARLAR ÇİÇEKLE KARŞILADI

Temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor ile Kazanspor arasında oynanan karşılaşmaya taraftarımızı, Kazanspor taraftarı çiçeklerle karşılayarak, atkı ve forma hediye ettiler. Karşılıklı sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, Kırıkkalespor’un kardeş takım olduğunu ve maçın olaysız ve hoşgörü içinde bitmesi için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdiler. Temsilcimiz taraftarı emniyet müdürüne karanfil vererek maçın olaysız bir şekilde ve kardeşçe geçeceğini dile getirdiler.

 

STADI HINCA HINÇ DOLDURDULAR

Temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor ile Kazanspor arasında oynanan karşılaşmayı yaklaşık 500 taraftarımız izledi. Ankara’da bulunan Kırıkkaleli taraftarlar ise temsilcimizi yalnız bırakmadılar. Stada sığmayan taraftarımız, stadın karşısında bulunan yüksek betona çıkarak maçı oradan izledi. 90 dakika boyunca susmayan temsilcimiz taraftarı maçın bitiş düdüğüne kadar tezahürat etti.

 

 

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu