Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

İpekçi ve Atasoy ailesinin mutlu günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İlimizin tanınmış ailelerinden Mehmet İpekci’nin oğlu İpekci Şirketler Grup’u Şirket Müdürü Abdullah İpekci ile Attila Atasoy’un kızı Aslıhan Beyaz Saray Düğün Salonunda düzenlenen muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdiler.

 

ŞORAY KARDEŞLERDE KATILDI

Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Mehmet İpekci’nin oğlu İpekci Şirketler Grup’u Şirket Müdürü Abdullah ipekci Beyaz Saray Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okundu. Beyaz Saray düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde İpekci ve Atasoy aileleri davetlileri kapıda karşıladı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray ve Nazan Şoray’da katıldı genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Düğün törenine genç çiftlerin yakınları yalnız bırakmadılar.

 

MUTLULUKLAR

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni Yöresel müzik ziyafeti ile devam etti. Genç çiftlerin nikahını ise Belediye Başkanı Kıydı. Geç saatlere kadar devam eden düğün töreninde davetliler doyasıya eğlendi. Düğün törenine Kırıkkale protokolünün yanı sıra iş adamları ve Kırıkkale’nin tanınmış simaları katıldı. Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Mehmet İpekci son derece mutlu olduğunu Oğlu Abdullah İle gelini Aslıhan’a ömür boyu mutluluklar diledi. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. Bizler de Haber71 Gazetesi ailesi olarak, Abdullah ve Aslıhan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

 

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu