Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

4 Ayda Bin 217 Aile Ziyaret Edildi

Kırıkkale Valiliği koordinesinde yürütülen “Kapınızdayız Projesi” kapsamında 4 ay içinde bin 217 aile ziyaret edildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valiliği koordinesinde yürütülen “Kapınızdayız Projesi” kapsamında 4 ay içinde bin 217 aile ziyaret edildi.

DETAYLI OLARAK ANLATILDI

2022 Mart ayında başlanılan projede gelinen durum ile ilgili olarak Valilik bünyesinde oluşturulan ‘Kaleyiz Araştırma Politika ve İzleme Bürosu’ tarafından, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’na brifing sunuldu.Brifingde; Sosyal Hizmetler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Sağlık Hizmetleri, Yerel Yönetimler, Emniyet ve Güvenlik, Eğitim ve Valilik Hizmetleri gibi ana başlıklardan oluşan hizmet başlıkları çerçevesinde, vatandaşlarımızca yapılan talepler ve bu talepler üzerine yapılan işlemler, istatistiki bilgi şeklinde detaylı olarak anlatıldı.

PROJENİN BAŞARIYLA YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ İFADE ETTİ

Brifingin ardından değerlendirmelerde bulunan Vali  Tekbıyıkoğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın; devletimizin sunmuş olduğu hizmetlerle buluşturulması,  sorun ve ihtiyaçlarının yerinde tespit edilmesi,  gerekli danışmanlık hizmetinin sunulması,  sorunlarının ilgili mercilere iletilerek kısa sürede çözüme kavuşturulması amacıyla yürütülen proje kapsamında, talep odaklı hizmet modelinden arz odaklı hizmet modeline geçiş yapıldığını ve projenin başarıyla yürütüldüğünü ifade etti.

EVLERİNE KONUK OLUYOR

“ Kapınızdayız “ projesi kapsamında kaymakamlar ile il ve ilçe müdürlerinin perşembe günleri vatandaşlarımızın evlerine konuk olduğunu, zaman zaman bu ziyaretlere kendisinin de iştirak ettiğini belirten Vali Tekbıyıkoğlu “ Kapınızdayız projesi kapsamında kaymakamlarımız, il ve ilçe müdürlerimiz perşembe günleri vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyor. Sorunları ve talepleri ilk ağızdan dinliyoruz. Aldığımız istek ve talepleri Açık Kapı Bilgi Sistemine girilerek hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturulmasını amaçlıyoruz. Projemizi sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x