Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Bir elinizde zülfikar, bir elinizde kalem bulunsun

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Kırıkkale’ye geldi. Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ve ülkücü gençlerle bir araya gelen Yıldırım, “Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin nasihati, “Evlatlarım; bir elinizde Zülfikar, bir elinizde kalem bulunsun” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Kırıkkale’ye geldi. Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ve ülkücü gençlerle bir araya gelen Yıldırım, “Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin nasihati, “Evlatlarım; bir elinizde Zülfikar, bir elinizde kalem bulunsun” dedi.

YAPILAN VE YAPILACAK ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, beraberinde bir grup heyetle birlikte Kırıkkale’ye gelerek, geçtiğimiz aylar içerisinde göreve adanan Oğuzhan Akpınar ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarette birlik ve beraberlik sergilenirken aynı zamanda, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgiler verildi. Gençlerle sohbet eden Yıldırım, Devlet Bahçeli’nin nasihatini gençlere hatırlattı. Yıldırım, “Evlatlarım; bir elinizde Zülfikar, bir elinizde kalem bulunsun” dedi.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

“Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığımızı ziyaret ederek ülküdaşlarımızla sohbet ettik. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanından hiçbir zaman ayrılmayan, davamızı en güzel şekilde temsil eden Kırıkkale’de ülküdaşlarımıza teşekkür ederim. Allah, birlik ve beraberliğimizi her zaman daim eylesin” şeklinde konuştu.

AKPINAR’DAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ise; “Türk Gençliğinin yol başçısı Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret ederek ülküdaşlarımız ile hasbihal etti. Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran kıymetli Genel Başkanımıza teşekkür ederiz. Bir adım gerinizde, daima emrinizdeyiz sayın genel başkanım.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x