GündemKırıkkaleManşetSpor

40 yıldır bekliyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
Kırıkkalegücü Spor kulübü ve Türk Metal Kırıkkalespor Muhafızlar Taraftarlar Derneği işbirliği ile organize edilecek olan “40 Yıldır Bekliyoruz Merkeze Spor Salonu İstiyoruz’’ sloganı altında Cumartesi günü saat 19’da Kırıkkale Lisesi bahçesi karşında bulunan Meslek Lisesi altında MKE’den alınan boş arazide basın açıklaması gerçekleştirilecek. Basın açıklamasına yoğun bir katılımın gerçekleşmesi bekleniyor.
 
İMKAN OLMAZSA GELİŞİMDE OLMAZ
Kırıkkalegücü spor kulübü ve Türk Metal Kırıkkalespor Muhafızlar taraftarlar derneği ilimizin kanayan yarası olan bir soruna dikkat çekmek için cumartesi günü basın açıklaması yayınlayacağını duyurdu. Kırıkkalegücü Başkanı Güven Gündüz ilimizde salon sporlarına büyük rağbet olduğunu ancak spor salonlarını şehir dışında olması ulaşım konusunda ise hiçbir duyarlılığın gösterilmesi  nedeniyle  ilimizin salon sporlarında istediği başarıları elde edemediğini belirtti. Gündüz senelerdir gerek siyasilerin gerekse bürokratların sürekli şehir merkezine bir spor salonu yapılması için söz verdiğini ancak hiç birini sözünde durmadığını belirterek “ Bu sorun bizim gibi düşünen spor ve sporcunun yanında olan insanların sorunu değil. Tüm ilin sorunu. Geleceğimiz olan gençlerin sorunu. Onlar spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan kurtarmak istiyoruz. Hangi genç arkadaşları ile spor yapmak varken kahve köşesinde otursun. Önce imkan sunmak lazım. İmkan olmazsa gelişimde olmaz. Biz bu konuya dikkat çekmek için bizce spor salonu yapılması müsait olduğunu düşündüğümüz alanda bir basın açıklaması yapacağız” ifadesini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu