Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Hakemler teste giriyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bugün Ankara’da MHK tarafından yapılacak olan Ulusal/Bölgesel/Kadın Hakem ve Yardımcı hakemlerimiz Fiziksel Yeterlilik testlerine girecek.
 
TEST YAPILACAK
MHK Tarafından organize edilen 2015-2016 Futbol Sezonu 3. Bölge Semineri bugün günü Saat 14:00 Gençlik Parkı Necip Fazıl Kısakürek toplantı salonunda yapılacak. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı, “Toplantıya, Ulusal, Bölgesel Hakem/Yardımcı Hakemler, Ulusal/Bölgesel Gözlemciler ile Kadın Hakem ve Kadın Yardımcı Hakemlerin katılımı zorunludur. Aynı gün saat 18:30 ise Naili Moran Atletik pistinde Ulusal/Bölgesel/Kadın Hakem ve Yardımcı hakemlerin Fiziksel Yeterlilik testleri yapılacaktır. Testlere, aynı anda dört noktadan çıkış yapılacak olup herkes kendi gurubunda koşacaktır” denildi. Ankara’da yapılacak teste Klasman Hakemimiz Dursun Can, Ulusal Yardımcı Hakemimiz Evren Çağlar, Bölgesel Yardımcı Hakemlerimiz Ömer Karataşlık ve İlknur Ülker katılacak.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu