Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Vali vatandaşla buluşacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasıyla yayınlanan genelge Kırıkkale Valiliğine ulaştı. Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz’a ulaşan genelgede valilerden vatandaşlarla düzenli olarak bir araya gelecek.

 

81 İL VALİLERİNE GENELGE

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan ve Kırıkkale ile birlikte 81 ile gönderilen genelgeye göre, valiler toplumun tüm kesimleri ile her ay düzenli olarak bir araya gelecek ve taleplerini dinleyecek, kaymakamların koordinesinde ilçelerde güvenlik toplantılarının yapılmasını sağlayacak, asker, polis, korucu ve 15 Temmuz sivil şehitlerinin aileleri düzenli olarak ziyaret edilecek.

 

VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELİN

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun imzasıyla yayınlanan genelge Kırıkkale Valiliğine ulaştı. Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz’a ulaşan genelgede valilerden vatandaşlarla düzenli olarak bir araya gelmeleri, asker ve sivil şehitlerin ailelerinin her ay düzenli olarak ziyaret edilmeleri ve sorunlarının dinlenmesi istendi. Ayrıca valilerden her ay il ve merkezi ve ilçelerde bir araya gelmeleri hatırlatıldı.

 

RAPORLARI BAKANLIĞA GÖNDERECEK

Genelgeye göre, vatandaşlar şikâyetlerini doğrudan Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz’a iletebilecek. Ayrıca Kırıkkale’nin ekonomik durumu ve potansiyeli ilgililerle yılda iki defa yapılacak toplantılarla gözden geçirilecek. Toplantıların ardından Vali Haktankaçmaz, düzenleyeceği değerlendirme raporlarını İçişleri Bakanlığı’na gönderecek.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x