Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

5 Milyona Yakın Vatandaşımıza Adeta Sen Yoksun Deniyor

Yozgat, Sivas, Kırıkkale, Kırşehir, Kayseri ve Niğde'de CHP İl Başkanlıklarınca emeklilikte yaşa takılanların (EYT) sorununun çözümü için basın açıklaması yapıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yozgat, Sivas, Kırıkkale, Kırşehir, Kayseri ve Niğde’de CHP İl Başkanlıklarınca emeklilikte yaşa takılanların (EYT) sorununun çözümü için basın açıklaması yapıldı.

CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasında, EYT’lilerin yaş engeliyle birlikte AK Parti-MHP engeline takıldığını öne sürdü.CHP’nin bu mağduriyete son vereceğini belirten Bozdağ, şunları kaydetti:”TBMM’de, emeklilikte yaşa takılanların kazanılmış haklarına kavuşabilmeleri için verdiğimiz tüm kanun teklifleri AK Parti-MHP oylarıyla reddedildi. İktidar, EYT mağdurlarına ‘Daha gençsin, emekli olamazsın.’ diyor. Öte yandan işverenler ise ‘Sen yaşlısın, sana iş veremem.’ diyor. İktidarın kurduğu düzen 5 milyona yakın vatandaşımıza adeta ‘Sen yoksun.’ diyor.”Etkinliğe CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal da katıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x