Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Keskin’e Beton Fabrikası

İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, yaptığı açıklamada Keskin’e kurulacak Beton Fabrikası ve Kırıkkale merkez köylerinden Karacaali ve Ulaş’ın ihalelerinin gerçekleştirildiği müjdesini verdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, yaptığı açıklamada Keskin’e kurulacak Beton Fabrikası ve Kırıkkale merkez köylerinden Karacaali ve Ulaş’ın ihalelerinin gerçekleştirildiği müjdesini verdi.

KÖYLÜYE BÜYÜK MÜJDE

İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, “2022 yılı içinde Köy Grup yollarında devam edeceğimiz beton yol çalışmaları için 4.000.000 TL ihale bedeli ile Keskin İlçemize kuracağımız Ek Beton santrali ihalesini gerçekleştirdik. Köydes ödenekleri ile köylere hizmet götürmemizi sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yine ödeneklerin İlimize aktarılmasında önemli ölçüde katkı sağlayan TBMM Adalet Komisyonu Başkan Vekili Milletvekilimiz Sayın Ramazan Can’a,İl Başkanımız Sayın Mustafa Kaplan’a ve İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yapılan çalışmaların Keskin İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.”

SU SORUNU BİTİYOR

Murat Çaykara, “Merkez ilçe Karacalı ve Ulaş köylerimizin büyük sıkıntısı olan İçme Suyu sorununu çözmek için bugün “Karacalı ve Ulaş köyleri İçme Suyu isale hattı” ihalesini 710.000 TL bedel ile  gerçekleştirdik. Köydes ödenekleri ile köylere hizmet götürmemizi sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yine ödeneklerin İlimize aktarılmasında önemli ölçüde katkı sağlayan TBMM Adalet Komisyonu Başkan Vekili Milletvekilimiz Sayın Ramazan Can’a,İl Başkanımız Sayın Mustafa Kaplan’a ve İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarıma  teşekkür ediyor,  yapılan çalışmaların Karacalı ve Ulaş köyündeki Hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x