Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkale

Muhtarlar bütünleşmenin harcıdır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Vali M. İlker Haktankaçmaz,  “Vatandaşlarımızın oylarıyla seçilen muhtarlarımız, Cumhuriyet tarihimiz boyunca köylerimizin ve mahallelerimizin en önemli temsilcisi olmuştur.”

HALKIMIZLA DEVLET KURUMLARI ARASINDA KÖPRÜ

Vali Haktankaçmaz mesajında şu ifadelere yer verdi: “1829 yılından buyana varlığını muhafaza eden muhtarlık teşkilatı, ülkemizde yerel demokrasinin en eski örneğini oluşturmaktadır. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Vatandaşlarımızın oylarıyla seçilen muhtarlarımız, Cumhuriyet tarihimiz boyunca köylerimizin ve mahallelerimizin en önemli temsilcisi olmuştur. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinleyen, mutluluklarına ve hüzünlerine ortak olan, beklentilerini ve ihtiyaçlarını devletin ilgili birimlerine iletme noktasında etkin rol oynayan muhtarlarımız, devletle milletin bütünleşmesinin temel harcını oluşturmaktadır. Bu vesileyle, Kırıkkale’de görev yapan muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x