Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ekonomi

Esnafın Turan ve Kaşıkçı kadar değeri yok mu?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kurdaki dalgalanma, alıp başını giden girdi maliyetleriyle esnafın darboğaza girdiğini dikkat çeken Kırıkkale Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Adem Yurtdan, konunun yeterince gündeme getirilmediğine işaret etti. Ulusal basına tepki gösteren Başkan Yurtdan “Esnafın, Arda Turan ve Cemal Kaşıkcı kadar değeri yok bu ülke basınında” diye konuştu.

 

ESNAF BU KADAR GÜNDEME GETİRİLMİYOR

Kamuoyunun sürekli başka konularla meşgul edildiğini, önemli olan konuların gündeme taşınamadığından şikayet eden Kırıkkale Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Adem Yurtdan, ülke gündeminin suni gündemlerle meşgul edildiğini söyledi. Başkan Yurtdan “Binlerce esnaf can çekişirken, binlerce esnaf kepenk kapatırken, binlerce esnaf banka kuyruklarında kredi için beklerken, binlerce esnaf bu akşam çoluk çocuğumun geleceği ne olacak derken, binlerce esnaf elektrik, doğalgaz faturasını nasıl ödeyeceğim derken, binlerce esnaf veresiye defterindeki borcu, komşumda sıkışıktır diye isteyemezken, binlerce esnaf ev kredisini ödeyemezsem evde gidecek diye kara kara düşünürken hala bunlar bir türlü gündeme getirilmiyor” ifadesini kullandı.

 

SİZ ARDA TURAN İLE KURTARIN BU ÜLKEYİ

Esnaf her şeye rağmen KDV’sini vergisini borç bularak ödediğine dikkat çeken Başkan Yurtdan “Binlerce esnaf bütün ürünlere gelen zamlar karşısında çaresiz durumdayken, siz hala Arda Turan kiminle kavga etmiş, Cemal Kaşıkçı’nın akıbeti ne olmuş onu gündeme taşıyın. Siz Arda Turan ile kurtarın bu ülkeyi. Fiyatlar aldı başını gidiyor, kısa süre içerisinde yüzlerce esnaf iflas etti neden bunlar gündeme getirilmiyor? Ürünleri biz satalım, vergiyi biz ödeyelim, istihdamı biz yaratalım, siz bu konularla gündemi meşgul etmeye devam edin. Siz yazın, yazın, bizde bunları yazıyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x