Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Sulakyurt’ta çirkin saldırı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Belediyesi tarafından mezarlıklara yaptırılan abdesthane ve lavabolar kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi. 11 ayın sultanı Ramazan ayında yapılan çirkin saldırıya ilçe sakinleri büyük tepki gösterdi.

ÇİRKİN SALDIRIYA KINAMA

Sulakyurt Belediyesi tarafından mezarlık ziyaretinde bulunan ve cenaze defin işlemlerinde vatandaşların kullanabilecekleri abdesthane ve lavabolar kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi. Gerçekleşen çirkin saldırı sonrasında abdesthanenin kapısı, lavabolar, ziyaretçilerin okuması için bırakılan Kur’an-ı Kerim ve kutularına zarar verildiği bildirildi. Sulakyurt Belediyesi sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunarak “Mezarlıklara yaptığımız lavabo ve abdesthanelerine yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Kapılarını kırarak Kuran-ı Kerim kaplarını kırıp Kutsal kitabımızı yerlere atmak insanlık değildir” ifadelerine yer verildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x