Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Ramazan sokağında çocuk gösterileri

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Ramazan Etkinlikleri Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında vatandaşların yoğun ilgisi ile devam ediyor. Etkinliğin son gününde çocuk gösterileri gerçekleştirildi.

 

GÖLGE OYUNU KUKLA ETKİNLİĞİ

Ramazan Etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında kurulan Ramazan Sokağına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Ramazan Sokağında sahne gösterileri ile başlayan programda çocuklar için gösteriler düzenlendi. Çocuklar için gölge oyunu, hacivat karagöz, kukla etkinliği yapıldı. Ramazan ayına farklı bir atmosfer yaşayan Kırıkkaleliler etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür etti.

 

VATANDAŞLARIN UĞRAK MEKANI

Ramazan Sokağında kurulan stantlarda el sanatları, ev yapımı ürünler, çay ocakları, kahve dükkanları gibi dükkanlar ve çocuklar için oyun alanları bulunuyor. Yüzlerce vatandaş Ramazan sokağına gelerek Ramazan ayını farklı bir atmosferde yaşıyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Ramazan ayının, ruhuna uygun bir şekilde her anlamda dolu dolu yaşanması için belediye tarafından kurulan Ramazan Sokağı, vatandaşların en önemli uğrak mekanlarından birisi olduğunu ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x