Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

96 yıl önceki ruh dimdik ayakta

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türk milleti olarak şanlı tarihin çok önemli bir dönüm noktasının, Cumhuriyetin ilanının 96’ıncı sene-i devriyesinin kutlandığını söyledi.

ASİL BİR MİLLETİN ŞAHLANIŞI

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer mesajında “Türkiye Cumhuriyeti, asırlardır hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden asil bir milletin şahlanışı, küllerinden yeniden doğuşunun nişanesidir. Türk milleti, 29 Ekim 1923’te bir kez daha tüm dünyaya iradesine pranga vurdurmayacağını, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını kanıyla ve canıyla ilan etmiştir. İstiklal harbimizi zafere taşıyan, Cumhuriyetimize hayat veren ruh, tıpkı 96 yıl önce olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır” diye konuştu.

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

Başkan Sümer “Bugün bizlere düşen de Cumhuriyetimize sahip çıkarak, yeni yatırımlarla, üretimle, ticaretle, ekonomik büyümeyi sağlamaktır. Tüm gücümüzle bunun için çalıştığımızın bilinmesini isteriz. Bu vesileyle bin yıldır aziz vatan topraklarının müdafaası için canlarını feda eden kahraman şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazilerimizi de rahmetle, minnetle yad ediyorum. Ülkemizin gurur günü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha tebrik ediyor, aziz milletimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x