Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

KİTAPLAR IŞIĞINDA KAMP

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediyesi̇’nin kampı büyük ilgi gördü

Yahşihan Belediyesi tarafından ‘Kitapların Işığında Gençlik Kampı’ düzenlendi. Kampa katılan gençlere, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz da eşlik etti. Başkan Türkyılmaz’ın, sosyal belediyecilik anlayışı ile gerçekleştirdiği ‘Kitapların Işığında Gençlik Kampı’ başarı ile tamamladı. Hisarköy Ormanında düzenlenen kitap okuma kampına her kesimden vatandaş katıldı.

 

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, KAMP ALANINDA EŞŞEKLE KİTAP DAĞITTI

Başkan Türkyılmaz, eski bir geleneği gerçekleştirerek eşşekle kitap dağıttı. Ardından tüm katılımcılar kamp alanında kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Dolu dolu geçen kampta, yöresel oyunlar eşliğinde doyasıya eğlenen katılımcılar, gece ise açık hava sinemasında unutulmaz yeşilçam filmlerinden ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ı izledi. Gece geç saatlere kadar ateş başında şarkılar söyleyen ve sohbet eden gençler geceyi, her birine Türk edebiyatının önemli isimlerinin verildiği çadırlarda geçirdi. Yahşihan Belediyesi’nin kamp etkinliği, sabah tüm katılımcıların birlikte kahvaltı yapmasının ardından sona erdi.

 

GENÇLERİMİZ ÇOK MEMNUN KALDI

Kamp sonunda konuşan Başkan Türkyılmaz, şöyle konuştu: “Bu kampı gençlerimizin günlük hayattan, okul stresinden ve dijital dünyadan bir günlüğüne de olsa uzaklaşmaları için gerçekleştirdik. Hem gençlerimizin hem de vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği kampta çok güzel vakit geçirdik. Kitaplar okundu, şarkılar söylendi, dans edildi, açık hava sinemasında film izlendi. Gençlerimiz çok memnun kaldı. Onların mutluluğu ve memnuniyeti bizler için çok önemli. Bu gibi faaliyetlerimiz her zaman devam edecek” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x