Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleKültür SanatManşet

Ormanı Seven Herşeyi Sever

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ormanı Seven Herşeyi Sever - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriHatıra ormanına ağaç dikildi
Orman Haftası münasebetiyle  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ağaç dikimi yaptı. Gençlik Merkezi Hatıra Ormanında gerçekleşen etkinlikte İl Müdürü Ünlü, ormanların kıymetini gençlere hatırlatmak istediklerini söyledi.
ORMANI SEVEN HERŞEYİ SEVER
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ’21-26 Mart Orman Haftası’ etkinlikleri kapsamında Gençlik Merkezi Hatıra Ormanı’na fidan dikimi yapıldı. Ayrıca ormanın bakımını ve temizliğini de yapan öğrenci ve müdürlük personeli, gelecek için fidan dikimi yaptılar. Etkinlikte konuşma yapan İl Müdürü Rıfat Ünlü, “Gelişen teknoloji ve yapılaşmada yeşilin ve ormanın kıymetini hatırlatmak, çocuklarımıza ağaç ve ormanın sevgisini kazandırmak gerek. Ormanı ve doğayı seven insanı da, hayvanı da, yaşadığı çevreyi de sever” dedi.
AĞAÇLAR OLMADAN YAŞAM OLMAZ
Ünlü,”Bizim felsefemiz, inancımız, ‘Kıyamet kopuyor bile olsa elinizdeki fidanı dikiniz.’ emridir. Onun için biz mutlak suretle hem fidanla hem de ormanla barışık yaşayacağız. Ağaç olmadan hayatımızı devam ettirmemiz söz konusu olamaz. Onun için arkadaşlar olabildiğince fidan dikelim. Yeşili sevelim ama uzaktan değil yeşili içinde sevelim. Benim korkum önümüzdeki süreç içerisinde özellikle yanlış kentleşme etrafımızdaki ormanlık alanların kalkmasına veya bizden uzaklaşmasına neden oluyor” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu