Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Devlet 17 bin,Sinerji 20 bin verdi

Devletin Asğari ücreti 17.000 TL açıkladığı bir ortamda Sinerji'nin bunun üzerinde maaş vermesi ,Kırıkkale iş dünyasında ve işçi camiasında takdir topladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Devletin Asğari ücreti 17.000 TL açıkladığı bir ortamda Sinerji’nin bunun üzerinde maaş vermesi ,Kırıkkale iş dünyasında ve işçi camiasında takdir topladı.

Sinerji’de işçilere rekor maaş.Kırıkkale‘nin tanınmış firması Sinerji Mühimmat A.Ş 2024 yılında işçilerine uygulayacağı taban maaş asgari ücretini 20.000 TL olarak açıkladı . Devletin Asğari ücreti 17.000 TL açıkladığı bir ortamda Sinerji’nin bunun üzerinde maaş vermesi ,Kırıkkale iş dünyasında ve işçi camiasında takdir topladı.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman işçilerle bir toplantı yaparak müjdeyi onlarla paylaştı .Firmanın işçilerine yönelik jesti çalışanlar tarafından alkışlarla kabul edildi. Memnuniyet konuşmaları yapıldı.
Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman yaptığı açıklamada şöyle söyledi; 2023’ü geride bırakırken, geçtiğimiz yıl ile ilgili değerlendirmelerimizi ve gelecek yıl planlarımızı konuştuğumuz yıl sonu değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik.2024’ün çalışma arkadaşlarımız, firmamız ve Kırıkkale için en iyisini yapacağımız bir yıl olmasını temenni ederim. Bu minvalde ilk kararımızı da asgari ücretimizi belirleyerek aldık. Yeni yılda Sinerji için asgari ücreti 20.000 TL olarak belirledik.”dedi.Duman açıklamasının devamında ” Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun.Yeni yılda da sosyal faaliyetler, yan haklar ve tüm özlük hakları ile ilgili örnek olmaya, çalışma arkadaşlarımızı refah içinde çalışmalarını sürdürecekleri ortamları oluşturmaya devam edeceğiz.Biz büyük bir aileyiz “şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x