GündemKırıkkaleManşetSpor

Takımlar hazırlıklara başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bölgesel Amatör Ligde Türk Metal Kırıkkalespor ile aynı grupta yer alması beklenen takımlar çalışmalarına başladı. Hatta bazı takımların hazırlık maçlarına bile başladı. Türk Metal Kırıkkalespor ise  17 Ağustos’ta top başı yapacağı açıklandı.
 
17 AĞUSTOS’DA BAŞLANACAK
Yeni sezon hazırlıklarını ağırdan alan ve 17 Ağustos 2015 günü top başı yapmayı planlayan Türk Metal Kırıkkalespor’da yeni transferlerini kendi arasındaki uyumu ne zaman yakalayacağı merak konusu oldu. Daha doğrusu lig için en önemli haftalar olan ilk haftalarda ortaya konulacak futbolun ve alınacak neticelerini ne olacağı şimdiden merak konusu oldu. Taraftarlar gerekse transfer döneminde gerekse hazırlık aşamasına geç başlanması konusundaki sıkıntılarını artık sosyal medyadan paylaşmaya başladı. Taraftarlar yönetim kurulunun işleri bu derece ağırdan anmasına bir anlama vermediklerini belirtiyorlar.
 
ALTINDAĞ, KIRŞEHİRSPOR HAZIRLIK MAÇLARINA BAŞLADI
Türk Metal Kırıkkalespor ile aynı grupta mücadele etmesine kesin gözü ile bakılan Altındağ Belediyespor ve Kırşehirspor hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Altındağ Belediyespor Pazartesi günü top başı yaptı. Günde iki antrenman ile hazırlıklarını sürdüren Ankara temsilcisi transfer çalışmaları da devam ediyor. Kırşehirspor ise antrenman programını ardından bu sezonun ilk hazırlık maçında deplasmanda Kayseri Süper Amatör Küme takımlarından Ermetsan Esentepespor ile karşı karşıya geldi.  Her iki yarıda da farklı 11’lerle sahaya çıkan yeşil-beyazlılar Kayseri ekibi Ermetsan Esentepespor’u Kadir, Yusuf (2) ve Hasan’ın golleriyle 4-0 mağlup etmeyi başardı.Kırşehirspor ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde ikinci hazırlık maçında yarın Nevşehir Avanos’ta 2.Lig temsilcisi Orduspor ile karşılaşacağı açıklandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu