Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKöşe Yazıları

Lütfen kendinize gelin ve bu Milleti oyalamayın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demirtaş “Kirli” diyememiş miş;
Allah’ım sen aklımıza mukayyet ol,bu ülkede kimler akil adamlık,kimler toplum önderliği,kimler din büyüklüğü(buna isterseniz din bezirganlığı deyin),kimler akıl hocalığı,kimler fikir üreticiliği,kimler gazetecilik,kimler akıl satıcılığı yapıyor,sen bize acı.
Hürriyet gazetesinin anlı-şanlı,müslüman-demokrat olduğunu söyleyen medyatik köşe yazarı Ahmet Hakan bugünkü yazısının bir kısmında yukarıdaki başlığı atarak;
Selahattin Demirtaş,Pkk nın gerçekleştirdiği saldırılar için “kirli” demiş.Aman buna bir sevinmiş,zira o zaman Hdp normalleşmiş oluyormuş,şiddeti kınıyormuş.Ancak hevesi kursağında kalmış, Hdp sıcağı sıcağına yaptığı açıklama ile bu haberi yalanlamış ve “eşgenelbaşkanımız Pkk eylemleri için kirli dememiştir” diye söylemişler.
Bu açıklamaya bizim medyatik,aklıevvel yazarımızda çok üzülmüş.
Bre adam daha anlamadın mı ki Pkk eşittir Hdp.Bunlar aynı genleri taşıyan tek yumurta ikizleri değiller mi? Sen bu adamı “demokrasi Havarisi” yapmaya çalışıyorsun,niye zorluyorsun ki adamın böyle bir amacı yokki daha anlamadın mı?
Hergün yazılı medyada,görsel medyada daha çok televizyonlarda açık oturumlara çıkıp ağızlarının dolusu ile birşey söylediğini sanıpta hiçbirşey söylemeden yorum yaptıklarını sanan o anlı-şanlı yorumcular,yeter artık bu ülke insanının dağarcığını bilgi kirliliği ile doldurmaktan vazgeçin,bu millet sizleri uzman addedip can kulağıyla dinlerken fındık kabuğunu doldurmayan görüşleriniz ve açıklamalarınızdan bıktı usandı.
İşte hepiniz görmüyormusunuz kardeşim tek yumurta ikizlerinden biri Mecliste silahsız terör yapıyor diğeri dağdan şehirlere inip silahlı eylem yapıyor,ikisi arasında ne fark arayıp duruyorsunuz,bu ülkenin enerjisini neden boşa harcıyorsunuz,akılları karıştırıyorsunuz.
Siz Hdp/Pkk ikizinin bu ülkeye huzur vereceğini mi sanıyorsunuz,işte dağlı eşkiya başlarından Duran Kalkan’ın en son açıklaması;daha savaş başlatmamışlar,TC dağlara 400 sorti yapmış bunlarından 400 misilleme hakları varmış,gördünüz mü küstahça açıklamayı.
Lütfen ama lüten kendinize gelin ve bu Milleti oyalamayın.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu