Sağlık

KIRIKKALE DİŞ HASTANESİNDE TARTIŞMA! BAŞHEKİM DEVREYE GİRDİ

“Doktor muayene etmedi, başhekim muayene edip ilaç yazdı!”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

“Doktor muayene etmedi, başhekim muayene edip ilaç yazdı!”

Kırıkkale Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne saat 16.10’da çocuğunu muayene ettirmek için giden bir vatandaş, doktorla yaşadığı tartışmayı gündeme taşıdı. Acil servisin saat 17.00’de açılacağının, o saate kadar poliklinikte hizmet verildiğinin kendisine söylendiğini belirten vatandaş, poliklinikte yaşananların ardından başhekimin devreye girdiğini ifade etti.

Doktorun kendisini başhekimle görüşmeye yönlendirdiğini, tartışma sırasında doktorun üzerine yürüdüğünü öne süren vatandaş, kendisinin karşılık vermediğini söyledi.

Yaşanan gerginliğin ardından başhekimin, “Siz onun kusuruna bakmayın, ben ilgileneyim” diyerek çocuğunu muayene ettiğini ve ilaç yazdığını belirten vatandaş, bu duruma anlam veremediğini dile getirdi.

VATANDAŞIN SORUSU NET:

Madem başhekim muayeneyi gerçekleştirip ilaç yazabildi, ilk aşamada neden bu hizmet sunulamadı? Polis çağıracağını söyleyen doktor neden polisi çağırmadı?

Hastanedeki diğer personele ve özellikle başhekime teşekkür eden vatandaş, yaşadığı olayla ilgili açıklama beklediğini belirtti.

Olayla ilgili hastane yönetiminin açıklaması merak ediliyor.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x