Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Sandık yönetim kurulları oluşturuldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mahalle başkanları ve mahalle koordinatörleri ile bir araya gelinerek sandık yönetim kurullarının oluşturuldu.
 
SANDIK ESASLI ÇALIŞMA
7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı Mahalle Başkanları ve Mahalle Koordinatörleri ile bir araya gelinerek sandık yönetim kurullarını oluşturdu. Ak Parti İl Başkanlığı Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda söz alan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, ‘Yeni Türkiye’nin inşası sürecindeki önemli aşamalardan biri 07 Haziran’da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel seçimleridir. Teşkilatımızın Milletvekili Genel seçimlerine yönelik gerekli hazırlıkları eksiksiz ve hiçbir aksamaya yol açmayacak şekilde yapmaları gerekmektedir. Bu süreçte sandık esaslı çalışmaların ayrı bir önemi bulunmaktadır’ dedi. Toplantıda 3+3+3 sandık yönetim kurulları oluşturuldu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu