Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

81 İl’de Mevlid okutulacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Müdürlüğü tarafından Kırıkkale’de Mevlid-i şerif okutulacak. Öğle namazına müteakip gerçekleşecek Mevlid-i şerifin 81 İl’de düzenleneceği bildirildi.

 

KIRIKKALE ÇARŞI CAMİİNDE

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Vakıflar Genel Müdürlüğü’nce,   15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Türkiye genelinde Mevlid-i şerif okutulacak. Yapılan açıklamanın devamında “15 Temmuz darbe girişiminde milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkan tüm şehitlerimiz için, 81 vilayette Vakıf Camilerinde mevlid-i şerif okutulacaktır. Bu bağlamda; Kırıkkale Çarşı Camiinde 15 Temmuz Pazar günü öğle namazı öncesi mevlid-i şerif okutulacak olup, namaz sonrası da Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğünce ikramda bulunulacaktır” ifadelerine yer verildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x