Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Durmak yok yola devam

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Önceki hafta sonu görkemli bir aday tanıtım toplatışı gerçekleştiren Ak Parti İl teşkilatı çalışmalarına hız kazandırdı. Gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler veren Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, 31 Mart yerel seçimleri için kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini vurgulayarak “Tüm seçim bölgelerinden zaferle ayrılmak için gece gündüz çalışıyoruz. Durmak yok yola devam” ifadesini kullandı.

KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet ile bir süre sohbet eden İl Başkanı Dağdelen, kapsamlı bir seçim kampanyası yürüttüklerine işaret etti. Parti teşkilatının yöneticisinden, ilçe başkanlarına, kadın kollarından gençlik kollarına kadar her kademenin çalışmaya dahil olduğunu hatırlatan Başkan Dağdelen, 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılmayı hedeflediklerini vurguladı. Dağdelen “AK Parti’nin Kırıkkale’de 17 yıldır dalgalanan bayrağı 31 Mart Yerel Yönetimler seçimlerinde Allah’ın izniyle yeni bir zaferle taçlanacak” diye konuştu.

11 BELEDİYEYİ DE ALACAĞIZ

Her zaman olduğu gibi bu seçim çalışmalarında da istişareye önem verdiklerine işaret eden İl Başkanı Dağdelen, daha önce olduğu gibi bundan sonra da yerel basınla istişare içerisinde bir seçim kampanyası sürdüreceklerini kaydetti. İl Başkanı Dağdelen “Hep birlikte kenetlenerek Allah nasip ederse il olmak üzere 8 ilçemiz ile birlikte, 2 tane beldemiz ile birlikte toplamda 11 tane belediyeyi Allah izin verirse seçimlerde alacak gücümüz var ve alacağız. Seçim çalışmaları sürecinde birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek hemşerilerimizin teveccühü ile 31 Mart yerel seçimlerini zaferle noktalayacağız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Etiler Mahallesi
Etiler Mahallesi
20 Ocak 2019 08:46

Mehmet Saygılı icin veriyoruz oyu. Fakat bu sefer biraz niyetimde yok, Niyemi niye soyleyim; Vekillik seciminde sonuc ortada vekilde ortada il baskanida ortada bi belediye baskanimiz var elle tutulan ardindan gidilecek olan ne yapalim siz soyleyin nuh bey nuhun gemisi gibi oturdunuz ne gidiyonuz ne cıkıyonuz. Samsun yoluna cin seddi gibi galdirim dosediniz bi ust gecit yapmadiniz, bi belediye otobusumuz yoh ust gecit var diyonuz 20 yaşında gencler tirmanamiyor ihtiyarlar nörsün. Sular hala içilmiyor, Cıkıyonuz Durmak yok Yola Devam Yav nezaman yürüyeceniz bi göremedikki yürüdünüzü hep durdunuz hep oturdunuz. Yapın bi faaliyette Helal Olsun Oyumuzda Gurban Olsun Bu Gara Gözlü Yegenime diyem ama diyemiyoh sayenizde.

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x