Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

İl Tarım Personeli İftarda Buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeline geleneksel olarak düzenlenen ramazan ayı iftar yemeği il müdürlüğü yemekhanesinde gerçekleştirildi.

BİRLİK VE BERABERLİK
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeline geleneksel olarak düzenlenen ‘Ramazan Ayı İftar Yemeği’ programı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yemekhanesinde gerçekleştirildi. Yemeğe İl Müdürü Sırrı Yılmaz, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile personelimiz eş ve çocukları katıldı. İl Müdürü Sırrı Yılmaz iftar programında yaptığı konuşmada; “Öncelikle hepinize davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.  Ramazan ayı, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bugün İl Müdürlüğümüzde mesai arkadaşlarımızla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah, tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin. Nice ramazanlara ve bayramlara ailenizle sevdiklerinizle beraber kavuşmanızı dilerim. Bu vesileyle yapmış olduğunuz ve bundan sonra da yapacağınız çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x