Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Abalı Gazetecileri Unutmadı

Kırıkkale MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Abalı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, ulusal ve yerel gazetecilerle buluştu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BALOĞLU; GÜNÜN HER SAATİ ÇALIŞIYORSUNUZ
Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Erdal Baloğlu ve MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Abalı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle merkez ilçe başkanlığı tarafından organize edilen yemekte Kırıkkale’de görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldiler.MHP Merkez İl Başkanı Erdal Baloğlu, organizasyonu düzenleyen kişinin Merkez ilçe Başkanı Avukat Murat Abalı olduğunun altını çizerek, kendisinin de misafir odluğunu belirtti. Baloğlu, “Günün her saatinde görev yapıyorsunuz. Durmadan dinlenmeden çalışıyorsunuz. Toplumu bilgilendirmek için gösterdiğiniz bu emek neticesinde toplum hem bilgileniyor, hem de haberdar oluyor. Bu hizmetleri veren sizlerin, her birinizin ayrı ayrı 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü tebrik ediyorum” dedi.

ABALI; ZORLUKLARINIZI BİLİYORUZ
MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Abalı ise yaptığı konuşmada, “Sizlerin gayretleri sayesinde Kırıkkale kamuoyu bilgileniyor. Bu bilgilenmede de sizlerin emekleri var. Her birisiniz sürekli mesaidesiniz. Bu mesaiyi sürdürürken karşılaştığınız zorlukları da biliyoruz. Böyle bir günde sizlerle bir araya gelmek, dostça mesleklerimizi bir kenara bırakarak sohbet etmek istedik. Katılan herkese teşekkür ediyor, 10 Ocak çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x