Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür SanatManşet

Açılışa Geniş Katılım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Boz toprağın sesi, Kırıkkale’yi her kulvarda tanıtan müzisyenlerin artık yeni bir yeri var. Türkü Müzik Eğitim ve Etüt Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi. İşletme sahibi Levent Avan, yıllardır hayalinde süslediği Türkü Evi’ni açmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi.

GENİŞ KATILIM
Kırıkkale yeni bir işletmeye daha kavuştu. Kızılkanta İş Merkezinde hizmete giren Türkü Müzik Eğitim ve Etüt Merkezi’nin açılışına ÖZ FM ve Haber71.net İmtiyaz Sahibi R.Cihat Mencet,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga, Kırıkkale Oğuzsboyu Dernekler Federasyonu Başkanı Ali İhsan Akkaya, kısa adı KALE-MÜYADER olan Kırıkkale Müzisyenler Derneği Başkanı Adnan Saçal, Kırıkkale Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği (SAMDER) Başkanı Erol Tombak ile çok sayıda davetli müzisyen katıldı.

ÖNEMLİ BİR İŞLETME
İşletme yetkilisi Levent Avan yaptığı kısa konuşmasında “Yıllar önce bu mesleğe başladığımda hep böyle bir mekan hayal etmiştim. Kırıkkale’nin böyle bir mekana ihtiyacı olduğunu hep düşündüm. Allah’ıma şükürler olsun beni utandırmadı ve böyle bir işletmeyi bana nasip etti” dedi. Kendisinin ne kadar da siyasetçi olduğu kadar sosyal, kültürel ve ekonomik olarak Kırıkkale’de yaşayan kişilere destek vermeye önem gösterdiklerini ifade eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga, şehrin küçük esnafını temsil ettiğini belirtti. Tonga “Böyle önemli bir günde ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sorunlarla mücadele eden küçük esnafın sıkıntılı bir döneminde işletme sahibinin böyle bir iş yeri açarak Kırıkkale ekonomisine katkı sağladığından dolayı odam adıma teşekkür ederim. İşyeri hayırlı ve uğurlu olsun” sözlerinde bulundu.

BİRLİKTE BERABER OLALIM
Müzisyenler ve Sanatçılar Derneği Başkanı Erol Tombak, işletmenin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek yaptığı konuşmada “Bu güzel mekanında Allah bol müşteri versin. Sanatçı ve müzisyen arkadaşlar birlik, beraber olalım. Güzel bir şekilde birbirimize sahip çıkalım. Çok güzel şeyler olur. Bakın gündemde düğün yasakları var. Düğün yasaklarını kaldırdık, bu silah atma bizlerin ekmeği ile oynamasına neden oluyor. Biz birbirimize sahip çıkarsek bu sorunlara birlikte el atarız” dedi. KALE-MÜYADER olan Kırıkkale Müzisyenler Derneği Başkanı Adnan Saçal ise hayırlı ve uğurlu olsun diledi. Daha sonra ise isteyen sanatçılar açılış öncesinde birer konuşma yaptıktan sonra yetkililer ve sanatçılar birlikte işletmenin açılış kurdelesini kestiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x