Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ahmet Önal, “Arı” Gibi Çalışıyor, Kırıkkale’yi Karış Karış Geziyor

Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, şehri de adeta karış karış geziyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, şehri de adeta karış karış geziyor.

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin belirlediği program doğrultusunda Kırıkkale’yi mahalle mahalle, sokak sokak gezen Başkan Adayı Önal, Ramazan ayında da ziyaretlerini sürdürüyor.

Dün gerçekleştirilen seçim çalışmalarına Rasattepe ve Bağlarbaşı’nda, burada vatandaşlar ve esnaf ile bir araya geldi. Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılanan ve Kırıkkale’de adım atmadık yer bırakmayan Önal, şehri karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Kırıkkaleli vatandaşlar, Ahmet Önal’a her gittiği yerde, sorunlarını ve taleplerini iletiyorlar.

“KIRIKKALE BİZİM EVİMİZ”

Konu hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi. Önal, “Kırıkkale bizim kaderimiz, Kırıkkale bizim evimiz, Vatanımız Toprağımız. Bu güzel ve özel topraklar için canla başla çalışmaya biz aday olduk.

Belediyecilik anlamında Kırıkkale’yi daha da yaşanılabilir, daha da özel duruma getirmek için canla başla mücadele edeceğiz. Kırıkkale’yi Türkiye’de bir yaşam merkezi haline getirip, tüm Türkiye’de prestijli bir il konumuna sokacağız. Kırıkkale halkına şahsıma ve partililerime gösterdikleri yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bana güvenen ve bana inanan tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimi mahcup etmeyeceğimi belirtmek isterim. İnşallah 31 Mart 2024 Yapılacak olan yerel seçimlerinde kazanan biz olacağız. Tüm hemşehrilerimize sesleniyorum. Destek sizden çalışmak bizden, Kırıkkale için en iyisini yapacağız” diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x