Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

AK Gençlik Taş Mektep’te buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Kaymakamlığı tarafından halka açılan Keskin Taş Mektep’de sıla geceleri devam ediyor. AK Parti Gençlik Kolları Keskin Taş Mektep’de bir araya gelerek gönüllerince eğlendiler.
TÜRKÜLERİMİZİ UNUTTURMAYACAĞIZ
AK parti Gençlik Kolları Yönetimi ve Üyeleri Keskin Taş Mektep’de bir araya gelerek Taşan Kardeşler eşliğinde unutulmaz bir gün yaşadılar. Taş Mektep’de yapılan program için Taşan Kardeşler’e teşekkür eden Gençlik Kolları Başkanı Müjdat Yurtseven, “ Ak gençlik olarak memleketimizin sanatçılarını ve ustalarını unutulmaması adına böyle bir program düzenledik. Keskin’in tarihi çok eski bizde gençlik olarak müzisyenlerimizin unutulmaması türkü ve ezgilerimizin gelecek nesillerde aktarılması için Taş Mektep’de bir araya geldik “ diye konuştu
YÖREMİZİN DEĞERLERİ
Gençlik Kolları Başkan Vekili Yahya Pekdoğan ise , “ Ak gençlik olarak bizler her zaman geçmişimize sahip çıkıyoruz. Bizim yöremizde değerleri unutulmaması adına çalışmalar yapıyoruz. Bizleri burada buluşmamıza vesile olan Başta Keskin Kaymakamlığı ve Taşan Kardeşler’e teşekkür ediyorum. İnşallah değişik programlarda tekrar bir araya geliriz ”şeklinde konuştu
AK GENÇLİĞE TEŞEKKÜR
AK gençliği ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getiren Taş Mektep sorumlusu ve usta öğretici Duran Taşan, “Geçtiğimiz yıl Keskin Kaymakamlığı girişimi ile Taş Mektep’i halkımızın hizmetine açtık. Zaman zaman programlar yapıyoruz ve misafirlerimizi burada ağırlıyoruz.  AK gençlik de bizlerin ezgi ve türkülerinin unutulmaması için sosyal sorumluluk projesi kapsamında bizlerle oldular. Kendilerine teşekkür ediyoruz ” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu