Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye SeçimleriSiyaset

Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı Oldu

AK Parti Genel Merkezi, 31 Mart 2019 Yerel Yönetimler Seçimlerinde Kırıkkale’de Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile yola devam kararı aldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Genel Merkezi, 31 Mart 2019 Yerel Yönetimler Seçimlerinde Kırıkkale’de Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile yola devam kararı aldı.

Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen tarafından yapılan açıklamada; “Biraz önce genel merkezimizden gerekli tebligat yapıldı. Allah izin verirse önümüzdeki dönem belediye başkan adayımız sayın Mehmet Saygılı’dır. Kendisi ile yola devam ediyoruz. Hem kendisine, hem partimize hem de Kırıkkaleli hemşehrilerimize hayırlı olsun. Tam netlik kazandı. Tabii biz açıklamayı gen merkezimiz yapmadan birşey söyleyemiyoruz. Yarın Allah izin verirse saat 12’de Haliç Kongre Merkezinde olacağız. Kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız ve il başkanı olarak biz ve milletvekilimizle birlikte Allah nasip ederse Haliç Kongre Merkezinde olacağız. Orada toplantımız olduktan sonra saat 14:00’da nasip olursa aday tanıtım törenine gerçekleştirmiş olacağız. Orada cumhurbaşkanımız da adayların aday tanıtım törenine gerçekleştirmiş olacak. Dolayısıyla tüm aday adayı arkadaşlarımıza bu süreç içerisinde partimize belediye başkan adayı olmak için müracaat eden tüm aday adayı arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Göstermiş oldukları özverili ve samimi davranışlarından dolayı. Biz Ak polarma birlik ve beraberlik içerisinde tüm aday adaylarının ile birlikte mevcut adayımızın, başkanımızın yanında sıkı bir şekilde yerimizi alacağız. Allah nasip ederse de yapılacak 31 Mart’ta ki seçimde de çok güçlü bir şekilde belediye başkanımızı tekrardan seçeceğiz ve Ak Partili belediye yoluna devam edecek, iyi hizmetler yapmaya devam edecek. Allah hayırlı uğurlu etsin şehrimize, başkanımıza, hepimize. İnşallah Kırıkkale’ye Saygılı Başkan.” ifadelerini kullandı.

Mehmet Saygılı Kimdir?

1969 Yılında Hacı Kaya ve Aysel Saygılı’nın beşinci evlatları olarak dünyaya gelen Mehmet Saygılı, İlkokulu Tınaz İlkokulunda, Ortaokulu Atatürk İlkokulunda, Liseyi ise Kırıkkale Lisesinde tamamladı. Mehmet Saygılı Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden 1990 yılında mezun oldu. 1990-1991 yılları arasında İngiltere’de Lisan eğitimi aldı. 1991–1992 yılları arasında askerlik hizmetini ifa etti. 1993 yılından itibaren merkezi Kırıkkale olan aile şirketinde ticari faaliyetine devam etti. 2009 yılında Adalet ve Kalkınma partisinde il genel meclis üyesi seçildi. Mehmet Saygılı 2011 yılında Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanı seçildi. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ruhsatına sahibi olan Saygılı, Kırıkkale İli Tanıtma ve Kalkındırma Vakfı ( Kiktav ) kurucu üyeliği, Kırıkkale Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği, Polis Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Yönetim Kurulu üyeliği gibi Sosyal, Kültürel ve Yardım amaçlı pek çok dernekte üyelikleri bulunuyor. Mehmet Saygılı 30 Mart 2014 Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Kırıkkale Belediye Başkanı seçildi.evli ve üç çocuk babası.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Bir Garip Yolcu
Bir Garip Yolcu
27 Kasım 2018 19:38

AK Parti’den açıklama yapılmadığı için kesin sonuç sayılmayacaktır.

Haber kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgilere göre ise açıklanması muhtemel liste şöyle:

ALTINDAĞ
ASIM BALCI
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ
AKYURT
HİLAL AYIK
AKYURT İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI-MÜHENDİS
AYAŞ
BURHAN DEMİRBAŞ
AYAŞ BELEDİYE BAŞKANI
BALA
ABBAS ŞAHİN
BALA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ-İŞ ADAMI
BEYPAZARI
TUNCER KAPLAN
BEYPAZARI BELEDİYE BAŞKANI
ÇAMLIDERE
HAZIM CANER CAN
ÇAMLIDERE BELEDİYE BAŞKANI
ÇANKAYA
ÇİĞDEM ÖZER
İYİ PARTİ 24 HAZİRAN İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYI
ÇUBUK
MUSTAFA DEMİR
AK PARTİ GENEL MERKEZ AR-GE BAŞKAN YARDIMCISI-İŞ ADAMI
ELMADAĞ
GÖKHAN KÜÇÜKÇELEBİ
ELMADAĞ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜR YARDIMCISI
EVREN
HÜSAMETTİN ÜNSAL
EVREN AK PARTİ İLÇE BAŞKANI-MÜTEAHHİT
GÜDÜL
HAVVA YILDIRIM
GÜDÜL BELEDİYE BAŞKANI
HAYMANA
ÖZDEMİR TURGUT
HAYMANA BELEDİYE BAŞKANI
KAHRAMANKAZAN
SERHAT OĞUZ
KAHRAMANKAZAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ-ÖĞRETMEN
KALECİK
FİLİZ ULUSOY
KALECİK BELEDİYE BAŞKANI
KIZILCAHAMAM
SÜLEYMAN ACAR
KIZILCAHAMAM İLÇE BAŞKANI-MALİ MÜŞAVİR
KEÇİÖREN
TURGUT ALTINOK
KEÇİÖREN ESKİ BELEDİYE BAŞKANI
MAMAK
MUHAMMED ABDULLAH ÖZER
MAMAK İLÇE BAŞKANI-İŞ ADAMI
NALLIHAN
İSMAİL ÖNTAŞ
NALLIHAN BELEDİYE BAŞKANI
PURSAKLAR
AYHAN YILMAZ
DÖNEM ANKARA MİLLETVEKİLİ
POLATLI
AYSEL DEMİR
POLATLI İLÇE BAŞKANI
SİNCAN
MURAT ERCAN
SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI

ŞEREFLİKOÇHİSAR
MELİH MEMİŞ ÇELİK
GEÇMİŞ DÖNEM ŞEREFLİKOÇHİSAR İLÇE BAŞKANI
YENİMAHALLE
VEYSEL TİRYAKİ
ALTIDAĞ BELEDİYE BAŞKANI

KESİNLEŞMEYEN ANKARA İLÇELERİ

ETİMESGUT
???????????????
GÖLBAŞI
MURAT BEYBALTA
BELEDİYE MECLİS ÜYESİ
OSMAN KARAASLAN
GEÇMİŞ DÖNEM GÖLBAŞI İLÇE BAŞKANI

Bir Garip Yolcu
Bir Garip Yolcu
23 Kasım 2018 21:24

ADIYAMAN: Dr. SÜLEYMAN KILINÇ (ADIYAMAN EĞT. VE ARŞ. HAS. BEYİN CERRAHI) AMASYA: CAFER ÖZDEMİR (AMASYA BELEDİYE BAŞKANI) ANKARA: MEHMET ÖZHASEKİ (AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI) ANTALYA: MENDERES TÜREL (ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI) ARDAHAN: YUNUS BAYDAR (ESKİ ARDAHAN İL BAŞKANI – VETERİNER) ARTVİN: MEHMET KOCATEPE (ARTVİN BELEDİYE BAŞKANI) BARTIN: YUSUF ZİYA ALDATMAZ (AK PARTİ BARTIN MERKEZ İLÇE BAŞKANI / İGM ÜYESİ) BATMAN: MURAT GÜNEŞTEKİN (AK PARTİ BATMAN ESKİ İL BAŞKANI / İNŞAAT MÜHENDİSİ) BAYBURT: FATİH YUMAK (AK PARTİ İL BAŞKANI) BİLECİK: NİHAT CAN (BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI) BİTLİS: NESRULLAH TANĞLAY (AK PARTİ BİTLİS İL BAŞKANI) BOLU: FATİH METİN (TİCARET BAKAN YARDIMCISI) BURDUR: DENİZ KURT (ESKİ AK PARTİ BURDUR TEŞKİLAT BAŞKANI) BURSA: ALİNUR AKTAŞ (BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI) ÇANKIRI: HÜSEYİN BOZ (ÇANKIRI BELEDİYE BAŞKANI) DENİZLİ: OSMAN ZOLAN (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI) DİYARBAKIR: CUMALİ ATİLA (DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI-KAYYIM) DÜZCE: FARUK ÖZLÜ (BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ ESKİ BAKANI) ELAZIĞ: ŞAHİN ŞEREFOĞULLARI (İŞADAMI – AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU BAŞKANI) ERZİNCAN: CEMALETTİN BAŞSOY (ERZİNCAN BELEDİYE BAŞKANI) ERZURUM: MEHMET SEKMEN (MEVCUT BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI) GAZİANTEP: FATMA ŞAHİN (GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI) GİRESUN: AYTEKİN ŞENLİKOĞLU (AK PARTİ GİRESUN İL BAŞKANI) GÜMÜŞHANE: ERCAN ÇİMEN (GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI) HAKKARİ: CÜNEYT EPCİM (HAKKARİ VALİ YARDIMCISI) İSTANBUL: BİNALİ YILDIRIM (TBMM BAŞKANI) İZMİR: NİHAT ZEYBEKÇİ (EKONOMİ ESKİ BAKANI) KAHRAMANMARAŞ: HAYRETTİN GÜNGÖR (TBB GENEL SEKRETERİ CUMHURBAŞKANLIĞI YEREL YÖNETİM POLİTİKALARI KURULU ÜYESİ) KARABÜK: BURHANETTİN UYSAL (AK PARTİ ESKİ MİLLETVEKİLİ / KARABÜK ÜNV. ESKİ REKTÖRÜ) KASTAMONU: TAHSİN BABAŞ (KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANI) KAYSERİ: MEMDUH BÜYÜKKILIÇ (MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI) KIRIKKALE: MEHMET SAYGILI (KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANI) KIRKLARELİ: BURAK SÜZÜLMÜŞ (İŞADAMI – KIRKLARELİSPOR BAŞKAN YARDIMCISI) KIRŞEHİR: YAŞAR BAHÇECİ (KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI) KİLİS: MEHMET ABDİ BULUT (KİLİS ESKİ BELEDİYE BAŞKANI) KOCAELİ: TAHİR BÜYÜKAKIN (BİLECİK VALİSİ) MALATYA: SELAHATTİN GÜRKAN (BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI) NEVŞEHİR: RASİM ARI (GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI – DAİRE BAŞKANI) NİĞDE: EMRAH ÖZDEMİR (NİĞDE ESKİ İL BAŞKANI) ORDU: HİLMİ GÜLER (ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR ESKİ BAKANI) RİZE: RAHMİ METİN (RİZE ESKİ İL GENEL MECLİS BAŞKANI) SAMSUN: MUSTAFA DEMİR (BAYINDIRLIK ESKİ BAKANI) SİİRT: LOKMAN ÖZCAN (SİİRT 3. SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI) SİNOP: ALİ ÇÖPÇÜ (SİNOP İL BAŞKANI) ŞANLIURFA: ZEYNEL ABİDİN BEYAZGÜL (AK PARTİ ESKİ İL BAŞKANI) ŞIRNAK: MEHMET YARKA (İŞ ADAMI – İNŞAAT) TEKİRDAĞ: MESTAN ÖZCAN (ZİRAAT MÜHENDİSİ – 24 HAZİRAN MİLLETVEKİLİ ADAYI) TOKAT: EYÜP EROĞLU (TOKAT BELEDİYE BAŞKANI) TUNCELİ: GÖKHAN ARASAN (AK PARTİ TUNCELİ İL BAŞKAN YARDIMCISI) YALOVA: YUSUF ZİYA ÖZTABAK (AK PARTİ YALOVA İL BAŞKANI – MALİ Müşavir. Bu iş güzel oldu, Reis Kadroyu kurmuş ddstek bizden Rabbim Yar ve Yardımcısı olsun

Bir Garip Yolcu
Bir Garip Yolcu
23 Kasım 2018 20:24

Çok Şükür Bu Adam Benim Başkanım Bir Beklentim Bir istegim olmamasına ragmen mutevazılığı dürüstlügü ve alcak gönullulugu ile sana oy verecegim. Oyumuzda hakkımızda helal olsun Mehmet Abimizsin Adam gibi adamsın iyi oldu. Bu film yeni basladı, Dere gecerken at degiştirilmez. Yuregimizle Dualarımızla ve Oylarımızla yanındayiz. Sadece yardımcılarını bi gözden geçirip, imar bölumundeki fen ve sehircilik işlerindeki yetkili kişileride ehil ve daha işten anlayan kendin gibi hoş gorulu hak hukuk gözeten kişileri getirir atarsan daha iyi olacak. Belediyede tek baş ve başkan sizsiniz kraldan fazlada kralcı olmaya gerek yok ya biat edecekler yada çekip gidecekler. Vaadler zamanla imkanla olur, kimsenin elinde sihirli deynek yok, Çabaladın çalıştın biz biliyoruz ve sanada güveniyoruz. Zaten bu adaylık sürecinde herkez safını belli etti. Sizde bu işlerde tecrubelendiniz Hayırlı Uğurlu Olsun, Rabbim Yar ve Yardımcınız Olsun Varolasın Başarılar.

Başa dön tuşu
3
0
Would love your thoughts, please comment.x