Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Vali Sezer’den Keskin’de bir dizi inceleme

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, ilçe ziyaretleri kapsamında Keskin ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretinde ilçe yöneticilerinden brifing alan Vali Sezer, belirlenen ihtiyaç ve sorunların giderilmesi yönünde gerekli hazırlık ve çalışmalara başlanılması talimatı verdi.

YÖNETİCİLERDEN BRİFİNG ALDI

İlçe ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Keskin’e gerçekleştiren Vali Sezer’i, Hükümet Konağı önünde ilçe protokolü karşıladı. Karşılamanın ardından birlikte Kaymakamlık Makamına geçen Vali Sezer’e, Kaymakam Muammer Köken tarafından brifing sunuldu. Brifing çerçevesinde değerlendirmelerde bulunan Vali Sezer, belirlenen ihtiyaç ve sorunların giderilmesi yönünde gerekli hazırlık ve çalışmalara başlanılması talimatı verdi. Daha sonra, Belediye Başkanı Dede Yıldırım’ı makamında ziyaret eden Vali Sezer’e, Başkan Yıldırım tarafından belediyenin yürüttüğü faaliyetler ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgiler verildi.

ZİYARET DEFTERİNİ İMZALADI

Vali Sezer’in ziyaretleri, Keskin Adliyesi, Ressam Rahmi Pehlivanlı Müze Evi, Halk Kütüphanesi, Seramik Atölyesi ve Hacı Taşan Kültür Merkezi (Taş Mektep) ile devam etti. Hacı Taşan Kültür Merkezi’nde bulunan ziyaret defterini de imzalayan Sezer, ziyaret defterine “ Gönül dilini söze döken kadim bir geleneğin temsilcileriyle bir arada bulunmanın vermiş olduğu mutlulukla, merhum Hacı Taşan’ı ve bu geleneğin temsilcilerini şükranla anıyorum “ notunu düştü.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x