Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Ak Parti’de 3 ilçede değişiklik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kongre takvimi başlayan Ak Parti’nin Kırıkkale’deki teşkilatlarının bazılarında kongre öncesinde değişiklin yaşandı. Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir, Karakeçili İlçe Başkanı Halil Avan ve Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol görevlerinden istifa etti.

YENİDEN YAPILANMA SÜRECİ

Ak Parti Kırıkkale teşkilatlarında yaşanan değişiklikler dolayısıyla basın toplantısı düzenlendi. İl Binasında düzenlenen toplantıya Koordinatör Milletvekili Mustafa Necati Işık, İl Başkanı Nuh Dağdelen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir, Karakeçili İlçe Başkanı Halil Avan ve Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol katıldı. Toplantıda konuşan Koordinatör Milletvekili Işık, Kırıkkale teşkilatında yapmış oldukları istişareler neticesinde yeniden bir yapılanma sürecini başlatıldığını, bu süreçte 3 ilçede değişikliğe gidildiğini söyledi. Işık, görevlerinden ayrılan ilçe başkanlarının yeniden yapılanma sürecinde il yönetiminde değerlendirileceğine işaret etti.

İL YÖNETİMİNDE GÖREV ALACAKLAR

İl Başkanı Nuh Dağdelen’de yaptığı konuşmasında “Kongre takvimimiz süreci içerisinde ilçelerimizde delege seçimlerimiz başladı ve bu ay içerisinde tamamlanacak. Bahşılı, Karakeçili, Yahşihan ve merkez ilçemiz kalmıştı. İlçelerimizde kongrelerimiz 22 Şubat’a kadar tamamlanacak. Merkez ilçe kongremiz ise 21 Mart tarihinde yapılacak. 2020 yılının eylül ayında ise il kongremizi yapmayı planlıyoruz. Bu süreçte yeniden yapılanmaya gidiyoruz. Bir takım değişiklikler yapıyoruz. Merkez ilçemiz, Karakeçili ve Yahşihan ilçelerimizde değişikliğe gidiyoruz. Yanlış anlaşılmasın bu görevden alma yada istifa değil. Bu görevlerinden ayrılan arkadaşlarımız ana kadememizde görev alacaklar. Arkadaşlarımızla birlikte il yönetiminde yola devam edeceğiz. Bizler teşkilat olarak ekibimizle birlikte başarılı çalışmalara imza attık. Ekibimizle birlikte 2014’deki başarıyı yakaladık. Başarılı çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x