Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleSiyaset

Ak Parti’de sahada yapılan ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2024 yılı Mart ayında yapılacak olan Mahalli idareler seçimleri için partilerdeki hazırlık devam ediyor. Belediye başkan adaylarının belirlenmesinde son düzlüğe girilen Ak Parti’de Koordinatör Milletvekili İbrahim Ethem Taş başkanlığında yapılan toplantıda sahada yapılan ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

SAHA ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Ak Parti Kırıkkale teşkilatı İl Başkanı Engin Pehlivanlı başkanlığında tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte saha çalışmalarını sürdürüyor. Bir taraftan ziyaretlerde bulunan teşkilat yöneticileri diğer taraftan yapılan saha çalışmalarını düzenlenen toplantılarla değerlendirmeye alıyor. AK Parti Antalya Milletvekili ve Kırıkkale Koordinatör Milletvekili İbrahim Ethem Taş başkanlığında istişare toplantısı düzenlendi. İl binasında gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat mensupları katıldı.

İSTİŞARELERDE BULUNDUK

Teşkilat faaliyetleri ve saha çalışmalarının değerlendirildiği toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Pehlivanlı “Ak Parti Antalya Milletvekilimiz ve aynı zamanda Genel Merkez Kırıkkale Koordinatör Milletvekilimiz İbrahim Ethem Taş’ı ilimiz de ağırladık. İl Başkanlığımız da tüm teşkilat mensuplarımızla toplantı gerçekleştirdik. Kırıkkale Belediyesi ile Keskin ve Yahşihan ilçelerimizi de ziyaret ederek teşkilat çalışmaları hakkında istişarede bulunduk. Sayın Milletvekilimize ilimize gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Haber: Tahir Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu