Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Akyön, Federasyon Yönetiminde

Federasyon Başkanlığına seçilen Emin Müftüoğlu başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi ve görev dağılımı yapıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Federasyon Başkanlığına seçilen Emin Müftüoğlu başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi ve görev dağılımı yapıldı.

Akyön, Federasyon Yönetiminde - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriBİSİKLET BİR HAYAT TARZIDIR

Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu yaptığı açılış konuşmasında, Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, bisiklete emeği geçenleri şükranla yad etti. Başkan Müftüoğlu “ Biz bir ekibiz, yolumuza bu ekiple daha iyisini gerçekleştirmek için devam edeceğiz. Dünü geçmişe bıraktık, Bisiklet ailesi olarak yeni geleceğe bakacağız. Türkiye bisikletini ileri hedeflere taşımak, bisiklette de bir olimpiyat altını kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Bunun için bir vizyon ve bir strateji ortaya koyacağız. Bunu geçmişte gösterdik. Hepimizin tek bir hedefi var “bisikleti sağlıklı yaşam koşulu, çevre dostu, kolay ulaşım imkanları ile bisiklet sporunu tanıtmak ve sevdirmek olacaktır”. Bu ülkede bisiklet sporunu yaygınlaştıracak bisiklet dostları oluşturacağız. Türk bisikletinde tarih yazacak bir gururu birlikte yaşatmak için yeni tohumlar atacağız, inşallah madalya alacak kadroyu antrenör, sporcu, yönetici ile birlikte oluşturacağız. Dünya ve Avrupa ile ilişkilerimizi geliştireceğiz. Uluslararası lobilerin oluşmasında uluslararası ilişkileri üst seviyede tutacağız. Antrenör, hakem, alt yapı ve teknik ekiplerimizi zirvede tutacağız” diyerek sözlerini “Bisiklet bir hayat tarzıdır, diyerek noktaladı.

YAPILAN GÖREV DAĞILIMI SONUCUNDA

Başkanvekili: Fikret Hayali Asbaşkanlar: Arif Öztan (BMX), Metin Cengiz (Yol Bisikleti), Bahattin Akyön (Dağ Bisikleti), Mehmet SamsA (Pist) Sponsorluk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeleri Av. Fatih Erdöl, Kenan Güler, seçilmişlerdir.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x