Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Hemşehrimiz Taner Özgün’e Federasyonda Görev

Bir süre önce yapılan kongreyle Egospor Başkanlığına seçilen Kırıkkaleli hemşehrimiz Taner Özgün şimdi de İşitme Engelliler Federasyonu Yönetimine Seçildi. Kırıkkaleli Özgün Federasyonda As Başkan oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir süre önce yapılan kongreyle Egospor Başkanlığına seçilen Kırıkkaleli hemşehrimiz Taner Özgün şimdi de İşitme Engelliler Federasyonu Yönetimine Seçildi. Kırıkkaleli Özgün Federasyonda As Başkan oldu.

Hemşehrimiz Taner Özgün’e Federasyonda Görev - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriGENEL KURUL YAPILDI

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Genel Kurulu’nda başkanlığa 3 oy farkla Kerim Vural seçildi. Kırıkkaleli hemşehrimiz Egospor Kulüp Başkanı Taner Özgün ise İşitme Engelliler Federasyonu Yönetimine Seçildi. The Green Park Otel’de gerçekleşen genel kurulda 2000-2012 yıllarında federasyona başkanlık yapan Oktay Aktaş ile mevcut yönetimde başkan vekilliğini yapan Kerim Vural, başkan olmak için yarıştı. Genel kurulda 186 oy kullanıldı. Kerim Vural oyların 93’ünü, Oktay Aktaş ise 90’ını aldı, 3 oy ise geçersiz sayıldı. Oylama sonucunda Vural, rakibinden 3 oy fazla alarak federasyonun yeni başkanı oldu.

ASIL KAZANAN İŞİTME ENGELLİLER CAMİASI

Seçimden sonra teşekkür konuşması yapan Kerim Vural, çok duygulu anlar yaşadığını belirterek, “On senedir beraber çalışıyoruz. Hiç kimseyle problem yaşamadım. Az bir farkla biz kazandık ama asıl kazanan işitme engelli camiası. Bizim yönetim kurulumuza artık düşen, anlattıklarımızı gerçekleştirmek. Dünü dünde bırakıp artık yarına bakmamız lazım. Herkesin desteğiyle çalışacağız. Arada büyük bir oy farkı olmadı, Oktay Aktaş ağabeyimizin de büyük bir emeği vardı. Biz bu saatten sonraki konuştuklarımızı yapıp kimseyle sorun yaşamadan birlik içinde çalışacağız” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Başkanlığa seçilen Kerim Vural’ın yönetim kurulunda Taner Özgün, Ali İsmet Öner, İsmail Tek, Serhat Öztürk, Mustafa Epik, Yakup Ümit Kihtir, Bilal Cansu, Murat Deler, Ayşenur Taşbakan, Bülent Ersöz, Mahir Yazıcı, Taner Arafat, Salih Aydıner, Fevzi Yavuz Yılmaz ve Mustafa Güneş bulunuyor. HABER: Şeyma Fidan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x