Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Albayrak: Akıl Ve Vicdan Hür İrade Gerektirir

AK Parti’nin kurucularındın olan ve Kırıkkale eski Milletvekili olan Kemal Albayrak, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti’nin kurucularındın olan ve Kırıkkale eski Milletvekili olan Kemal Albayrak, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Albayrak yaptığı açıklamada, “Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Muharrem İnce, aday oldular ve benimseyenler oy verdiyse, oy verenler bunlara tabi mi ki, seçmenler adına pazarlık konuşuluyor. Oy veren insanların aklı yok mu? Esirler mi? Hür değiller mi ki onlara saygısızlık ediliyor. Ülkenin geldiği nokta bu. Asıl siyaset de şeyh, mürit ilişkisinden kurtulamadık. Akıl, bilim, hukuk, ahlak, hür iradeyi gerektirir. Akıl ipotek altında olamaz. Oy veren vatandaşlar, sizin adınıza pazarlık yapanlara mı? Soygunlara, faili meçhulleri koruyanlara, talanlara, hak yiyicilere, adaletsizlere mi? ülke kaynaklarını satanlara mı oy vereceksiniz, yoksa adaleti, fırsat eşitliğini, hukuk devletini isteyenlere mi? Bunu hür akılla ortaya koymak mı? Şeyh, mürit ilişkisi gibi gözü kapalı iradene ipotek koyana mı biat edeceksiniz? Akıl ve vicdan, hür irade gerektirir.” İfadelerini kullandı.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x