Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Balışeyh

Balışeyh’te Yağmur Duasına Çıkıldı

Mevsim normallerinin altında seyreden yağışlar nedeniyle kuraklık tehlikesinin oluşması sonucu Balışeyh’te Yağmur duasına çıkıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mevsim normallerinin altında seyreden yağışlar nedeniyle kuraklık tehlikesinin oluşması sonucu Balışeyh’te Yağmur duasına çıkıldı.

Yağmur duasına İlçe imamı ile birlikte Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve çok sayıda cemaat katıldı.

Kırıkkale’de yağışların normalin altında seyretmesi ve kuraklık tehlikesinin oluşması nedeniyle Balışeyh’te yağmur duasına çıkıldı. Balışeyh Belediyesinin organizesinde gerçekleştirilen yağmur duasına ilçe imamı ile çok sayıda cemaat katıldı. İkramlar yapılarak gerçekleştirilen yağmur duası için ilçenin yüksek bir bölgesine çıkıldı. İlçe imamı cemaatle birlikte dua ederek bol yağışlar diledi. Balışeyh belediye başkanı Ali Dedelioğlu yağmur duasına katılan ilçe halkına teşekkür ederek, “topraklarımızdan, sofralarımızdan bereket eksik olmasın.”dedi.

Yağmur Duası

“Allah’ım,bize yardım eden,içimize sinen,ferahlık veren,bol,yararlı her tarafı sulayan bereketli bir yağmur ihsan eyle. Allah’ım bizi yağmurla sula,bizi ümitlerini yitiren kimselerden eyleme. Allah’ım! Kullarda,illerde,ve diğer yaratıklarında da öyle bir sıkıntı öyle bir darlık var ki senden başkalarına arz edemeyiz. Ey yüce yaratıcımız, bizim için ekinleri bitir sütlerimizi bollaştır. Bizi göğün bereketlerinden sula. Bize yeryüzünün bereketlerinden ihsan eyle. Ey cömert kerem sahibi Allah’ımız biz senden mağfiret dileriz, şüphe yokki sen bağışlayıcısın, bize gökten bol bol yağmurlar yağdır.”

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x