Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Altınışık Aday Adaylığını Açıkladı

14 Mayıs Seçimlerinin hareketli partisi İyi Partide aday adayı müracaatları devam ediyor. Son olarak Bülent Şükrü Altınışık il başkanlığı binasının önünde miting havasında geçen bir törenle milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

14 Mayıs Seçimlerinin hareketli partisi İyi Partide aday adayı müracaatları devam ediyor. Son olarak Bülent Şükrü Altınışık il başkanlığı binasının önünde miting havasında geçen bir törenle milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

TÜM MİLLETVEKİLİNİN TAMAMINI ALACAĞIZ

Altınışık burada yaptığı konuşmasında; “Sizlerin sayesinde tüm hemşerilerimin desteğiyle İnşallah Kırıkkale’de iyi partimizin tüm milletvekilinin tamamını alacağız. Ben burada bulunan herkesin gönlünün ferah olmasını istiyorum. İnşallah sizlerin sayesinde iktidara çok kısa bir süre kaldı. Bugün buraya aday adaylığımı açıklamam hasebiyle bulunmaktayız. Zaman ayırmış bütün dostlarıma bütün arkadaşlarıma abilerime kardeşlerime Baba dostlarıma hepsine hoş geldiniz diyorum teşekkür ediyorum. Ben Bülent Altınışık 1961 Keskin doğumluyum rahmetli Celal Altınışığın da oğluyum rahmetli babam Keskin’de 2 dönem belediye başkanlığı yaptı bir dönemde Keskin halkına teşekkür ediyorum beni Belediye Başkanı seçti 1999-2004 yılları arasında Keskin de belediye başkanlığı yaptım. 1977 Adalet Partisi Gençlik Kolu başkanı, 1989 Doğru Yol Partisi teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcılığı 1999 Keskin Milliyetçi Hareket Partisi Belediye başkanlığı yaptım. 2018’de Kırıkkale’den 1. sıra milletvekili adayı oldum. Bu millet önce partime sonra şahsıma 24.000 oy teslim etti. Bunun bende vebal ve sorumluluğu var. 24 bin insan camide bizi görecek pazar yerinde bizi görecek düğününde bizi görecek cenazesinde bizi görecek yani bize nerede ihtiyaç duyuyorsa Biz orada olacağız bu millete bunu borçluyuz.”

SİZE HİZMET ETMEYE TALİBİM

“Kırıkkale kaderine terk edilmiş, Kırıkkale bilgisiz beceriksiz ellerde kaldı. 20 yıldır Kırıkkale yönetilemiyor, yönetilmiyor, böyle bir şehir olmaz, bu şehir yönetilemiyor, bu şehir; merkezi hükümetten devletten hakkını alamıyor. Ama geriye dönüp baktığınızda milletvekillerimiz hizmet alacağı kuruma rica ediyor Ne olur Şunu yapabilir miyiz diyor. Benim kamu görevlilerine saygım var hepsinden Allah razı olsun hepsi görevini yapıyor kamu görevlisi onlar ama bir milletvekilinin ricası olmaz onun ağzından çıkan talimattır. Allah’a çok şükür 11 tane aday adayımız var 11’i de birbirinden değerli,  11’i de devlet adamı. Allah bu millete bizi mahcup etmesin seçilip seçilmemek önemli değil seçilip size mahcup olacaksam cenab-ı Allah nasip etmesin. Bu meydanlarda yakamızdan tutturmadık hiç kimse şurada yanlış yaptın sayın Altınışık şurada bir haksızlık yaptın sayın Altınışık diyemez. Size hizmet etmeye talibim Allah’a çok şükür hizmetin nasıl edileceğini hizmetin nasıl alınacağını bilen bir siyasi tuttuğunu koparan bir siyasiyim. Size inanıyorum size güveniyorum, siz hazırsınız ki 3-0 meclise göndermeye siz hazırsınız. Allah sizi bizden ayırt etmesin büyüklerimi başımızdan ayrı etmesin eksik etmesin” dedi.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x