Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Anketlerde birinciyiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz anketlerde birinci olduklarını söyledi.
KADERİNİZİ BELİRLEYECEKSİNİZ’
Yılmaz, seçimlere 3 gün kala yaptığı açıklamada Kırıkkalelilerin bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü olmadığını dile getirerek, artık sandıkta Kırıkkale’nin kaderini belirleme gününün geldiğini ifade etti. Doğru dürüst siyaset anlayışıyla yöre fikir ayrımı yapmadan bütün şehri kucaklayacaklarını belirten Yılmaz, Kırıkkale’de ki bölgecilik hastalığını bitirdiklerini ve bunun örneğini bugün gözler önüne serdiklerini bildirdi. Geçmiş dönemlerden daha iyi ve daha güçlü olduklarını belirten Yılmaz, bu dönem çığ gibi büyüyerek geldiklerini belirterek, “Bunu hep beraber 30 Mart’ta herkese göstereceğiz, seçimden zaferle çıkacağız” dedi.
ADALETİ SAVUNDUK
Her zaman adaleti, insana hizmeti, dürüstlüğü ve yetim hakkını savunan bir kişiliği savunduğunu belirten Yılmaz, millete hizmet için yola çıktıklarını ve bu yolun sonunda seçimi kazanacaklarını iddia etti. Yıllardır kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini belirten Yılmaz, bu gücü hissetmenin gurur verici olduğunu hatırlattı.
‘TRİBÜNLERE OYNAMAYACAĞIZ’
Kırıkkale’de bazı kişilerin siyaseti ayaklar altına aldığını, iftira ve karalama kampanyalarıyla tribünlere oynadığını belirten Yılmaz, kendilerinin böyle bir amacı olmadığını kaydetti. Bazı adayların çok şişirildiğini ve hepsinin balon olduğunu ifade eden Yılmaz, kamuoyu anketlerinde önemli başarılar yakaladığını ve birinci sırada yer aldığını belirtti. Kimsenin kimseyi kandırmaması gerektiğini belirten Yılmaz, 30 Mart’ta her şeyin netleşeceğini ve sonucun açıklanacağını açıkladı.
KENTİ GELİŞTİRECEK PROJELER
Kent genelinde yapılan kamuoyu araştırmalarında ve anketlere başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Yılmaz, kendilerini olan güvenlerini tam olduğunu ve seçimi kazanacaklarını iddia etti. Yılmaz, Kırıkkale’nin artık kaderinin değişmesi gerektiğini ve yapılacak olan projelerle kentin gelişmesi gerektiğini ifade etti.
SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ
Geçmiş dönemde masa başında kaybettikleri seçimi bu dönem kazanacaklarını iddia eden Yılmaz, bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.  Geçtiğimiz dönemde iktidarın gücüyle mücadele ettiklerini belirten Yılmaz, o dönem masa başında oyları götüren bir zihniyetle savaştıklarını ve seçimi masa başında kaybettiklerini belirtti.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
misafir dervis
misafir dervis
27 Mart 2014 14:20
Ahmet
Ahmet
27 Mart 2014 08:43

Sayın Belediye Başkanı adayı çok güzel diyosunuz tamam saadet doğacak seçim günü kırıkkaleye diye ama en yakınındaki insanlardan birine hiç dikkat etmemişsiniz Bu kişi başka partiden size geldiyse muhakkak bu kişinin düşüncesi kontenjan seçildikten sonra hesapları başka yerlerde bunu bütün kırıkkale biliyor siz görmediysen bilmiyorsanız bişiy diyemem

Başa dön tuşu