Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

‘Annem babam mezarından kalksalar…’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gazetemizin “600 bin nerede?” başlığıyla yayınladığı haberin ardından Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı’ya tepkiler yağdı. Sakallı’nın konu hakkında açıklama yapmaması ise tepkileri artırdı.
EMEKLİ ÖĞRETİM ÜYESİNDEN YORUM
Keskin’de yolcu taşımacılığı yapan minibüslerden, “Keskinspor’a bağış” adı altında alınan günlük 10 TL’nin 5 yılda 600 bin TL’ye ulaştığı ve bu paranın akıbeti hakkında Sakallı’nın suskunluğunu konu alan haberimiz geniş yankı uyandırdı. Ankara’da öğretim üyeliği yapan Keskinli Kasım Habalı’nın habere yönelik yorumu ise gerçekleri bir kez daha gözler önüne serdi. Sakallı’nın kendisine, “Annem babam mezardan kalksalar bir daha aday olmam” dediğini not düşen Sakallı yorumunda şu ifadelere yer verdi;
‘JENERATÖR BOZUK’
“Ankara’dan bir işim nedeniyle Keskin Belediyesi’ne uğradım. Ancak elektrikler kesikti. Eşimle bir saatten fazla bekledik. Öğrendik ki Belediyenin elektrikleri borcu nedeniyle kesik. ‘Peki jeneratör yok mu?’ diye sorunca;  ‘Vardı ama o da arızalandı’ cevabı aldık. Eşimle birlikte şu başkanla bir görüşelim diyerek üst kattaki makamına girdik. Ben de akademisyen olduğumu söyleyince laf lafı açtı. Başkan ‘Annem Babam mezarlarından kalksalar bir daha aday olmam’ diyerek pişmanlığını dile getirdi.
‘İÇİM SIZLADI’
Bu olay iki sene kadar önce oldu. El insaf koltuk bu kadar mı sıcak. Yıllar sonra geldiğim güzel Keskin’i o halde görünce içim sızladı. Adeta köyden farksızdı. Şunu da biliyorum Her toplum layık olduklarınca yönetilir. Hiçbir siyasi bir mülahaza ile yazmadım. Hala içim sızlıyor da onun için. Sayın Sakallı’yı daha öncesi ve sonrası tanımam. Allah’tan, önümüzdeki seçimlerin ülkemize esenlikler, barış, huzur getirmesini niyaz ediyorum”
‘Annem babam mezarından kalksalar…’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Başa dön tuşu