Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

‘Sonuna kadar Saygılı’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Merkez İl Genel Meclis üyesi Eyüp Aydın bir basın açıklaması yaparak, açıklanan liste ile AK Parti’ye ihanet edilmek istendiğini söyledi. Aydın, Mehmet Saygılı’nın sonuna kadar yanında olduklarını açıkladı. 
‘LAKIKIYLA YERİNE GETİRDİK’
Aydın yaptığı açıklamada, “Bu listeyle partiye ihanet edilmek istenmiştir. Fakat bizler bu oyuna gelmeyeceğiz. Partiye ihanet etmek isteyenlerin önüne geçeceğiz. Adayımız Mehmet Saygılı’nın yanında sonuna kadar yer alacağız. Bu seçimlerde yapılanlara inat daha çok oy alarak, hatta beklenenden daha fazla oy alarak Saygılı’yı Belediye Başkanı yapmak için daha çok çalışacağız. Biz bu partinin neferiyiz. 5 yıllık süreçte İl genel meclisi üyeliğini layıkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum” dedi.
DERS VERECEĞİZ
Aydın yaptığı açıklamanın devamında, “Bu süreçte Belediye Başkan Adayımız Mehmet Saygılı’nın yanında olarak, ihanet içinde olanlara bir ders vereceğiz. Başkan adayımızın  her zaman olduğu gibi yine yanında olarak daha çok hizmet vereceğim. Şahsım itibariyle bizlere gönül vermiş sevenlerimize de bir mesaj verecek olursak, kırgınlık, dargınlık olmadan partimizin ve adayımızın yanında olarak çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu